Home FASHION & BEAUTY Fashion Eline De Munck lanceert eigen kledingcollectie DEUX in samenwerking met ZEB

Eline De Munck lanceert eigen kledingcollectie DEUX in samenwerking met ZEB

'Business wear for empowered, sexy and above all stylish women'.

eline de munck
Photonews

‘Mijn outfits beginnen bij mijn bril’ zei Eline De Munck ooit in een interview met JaniTV. Iets waar binnenkort wellicht verandering in komt, want de blondine lanceert volgende maand haar eigen kledingcollectie in samenwerking met ZEB.

Het is niet de eerste keer dat ZEB een samenwerking aangaat met een bekend gezicht. Zo heeft het modemerk in het verleden al een kledingcollectie uitgebracht met onder anderen Evy Gruyaert, Yentl Keuppens, Astrid Coppens en Véronique Leysen.

Eline De Munck x ZEB

Dit keer is het de beurt aan Eline De Munck (31) en de blondine heeft alvast een passend thema gekozen. Zelf is ze een echte zakenvrouw, want in het verleden heeft ze zelf haar succesvolle brillenmerk Odette Lunettes opgericht.

Haar kledingcollectie past dan ook perfect bij haar imago als succesvolle zakenvrouw. Haar collab met het kledingmerk kreeg de naam DEUX met zich mee. Haar lijn zal bestaan uit zakelijke kledij voor sterke, sexy en stijlvolle vrouwen.

Eline heeft het nieuws van haar collectie bovendien zelf aangekondigd op Instagram. ‘Al maanden werk ik met de waanzinnig ondernemende mensen van @zebfashion aan een prachtige nieuwe fashion baby. En vandaag mag ik het eindelijk met jullie delen. DEUX is business wear for empowered, sexy and above all stylish women. Fashion for when your style matches your ambition. So be fearless, be brave, be DEUX’, klinkt het op sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

DEUX wordt midden maart in de winkels verwacht.

Lees ook: