Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: deze betaalbare zonnecrème is de favoriet van Meghan Markle

BEAUTYTIP: deze betaalbare zonnecrème is de favoriet van Meghan Markle

Een klassieker die je momenteel voor minder dan € 10 shopt!

© Getty / NIvea

Enkele dagen geleden verklapte Kate Middleton het geheim achter haar roze lippen, en nu heeft ook Meghan Markle een van haar persoonlijke favorieten prijsgegeven. Tijdens een polomatch van haar man, prins Harry, werd ze namelijk gespot met een wel erg betaalbare zonnecrème.

Enkele dagen geleden werd Meghan Markle gefotografeerd op een polomatch van haar man, prins Harry. De paparazzi had vooral oog voor de Duchess of Sussex en baby Archie, maar op de achtergrond van de beelden was er ook nog iets anders te aanschouwen. Je zag namelijk welke zonnecrème de brunette met zich mee had gebracht. Enter Sun Protect & Hydrate van Nivea!

Budgettopper

De zonnecrème belooft om je niet alleen te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon, maar ook tegen huidveroudering. Daarnaast is het exemplaar van Nivea een echte budgettopper. Je betaalt er namelijk nog geen € 10 voor.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Meghan prijsgeeft dat ze fan van is van Nivea. Enkele jaren geleden vertelde ze in een interview met Beauty Banter dat ze zweert bij Q10 Firming Body Lotion van het merk. ‘Hij is ontzettend betaalbaar, mijn huid ziet er geweldig uit en ruikt fantastisch’, aldus de vrouw van prins Harry.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.