Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: Meghan Markle zweert bij deze budgetproof bodylotion

AHA: Meghan Markle zweert bij deze budgetproof bodylotion

Je betaalt er nog geen zes euro voor!

Meghan Markle birthday. Embargoed to 0001 Friday August 04 File photo dated 19/11/13 of Meghan Markle, the actress who is dating Prince Harry, turns 36 today. Issue date: Friday August 4, 2017. See PA story SHOWBIZ Markle. Photo credit should read: Ian West/PA Wire URN:32276443 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS ! only BELGIUM !

Wij zijn altijd benieuwd naar de beautygeheimen van celebs, zeker als ze ook lief zijn voor onze portemonnee. Deze keer heeft ‘Suits’-actrice Meghan Markle een goede tip voor ons, want zij zweert bij deze budgetproof bodylotion. Net op tijd voor de winter!

Nu het buiten gevoelig kouder is geworden, is het tijd om weer een voorraadje bodylotion in te slaan. Ben jij nog op zoek naar een bodymilk die niet te duur is, maar je huid wel zalig zacht maakt? Dan moet je de favoriet van Meghan Markle eens proberen.

De ‘Suits’-actrice zweert bij de Q10 Firming Body Lotion van Nivea. ‘Ik gebruik hem elke dag, het is echt mijn favoriete bodylotion. Hij is ontzettend betaalbaar, mijn huid ziet er geweldig uit en ruikt fantastisch’, aldus Meghan in een interview met Beauty Banter.

De vriendin van prins Harry wist ook te melden dat ze de lotion al sinds haar schooltijd gebruikt. Wij gaan deze beautytip zeker een keertje proberen, want voor 250 ml betaal je nog geen zes euro. Score!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.