Home celebs OPVALLEND: Meghan Markle liet het ontwerp van haar verlovingsring aanpassen

OPVALLEND: Meghan Markle liet het ontwerp van haar verlovingsring aanpassen

De ring, die eigenhandig door prins Harry werd ontworpen, bevat nu nóg meer diamanten.

© Getty Images

Het lijkt erop dat Meghan Markle (37) het ontwerp van haar verlovingsring liet aanpassen. De diamanten ring werd destijds door prins Harry (34) ontworpen in samenwerking met het Britse juwelenlabel Cleave & Company, en bevat sinds kort nóg meer steentjes.

‘Hij is prachtig. Harry heeft ‘m zelf ontworpen’, zei Meghan Markle in november 2017 nog over haar verlovingsring tijdens haar eerste tv-interview als aanstaande royal.

Prins Harry koos destijds voor een band in geel goud bezet met drie stenen. De grote, centrale steen vond hij in Botswana. De twee kleinere diamanten ernaast komen uit zijn moeders – wijlen prinses Diana – juwelencollectie. ‘Zodat ze altijd bij ons is’, gaf de roodharige prins nog mee toen tijdens datzelfde interview werd gevraagd naar het verhaal achter de ring. Hij ontwierp het kleinood in samenwerking met hofleverancier Cleave & Company.

Van drie naar tientallen diamanten

Het paar trouwde in mei 2018 en zo kreeg Meghan er een gouden trouwring bij. Sinds de komst van Archie Harrison – hun zoon die begin vorige maand werd geboren – draagt de voormalige actrice een derde ring aan haar linkerringvinger: een infinity band bezet met steentjes. Naar verluidt een push present van haar echtgenoot. De ring werd voor het eerst opgemerkt tijdens Trooping the Colour, de officiële viering van de verjaardag van Harry’s grootmoeder koningin Elizabeth begin deze maand.

Naast haar verlovings- en trouwring pronkt Meghan sinds kort ook met een push present aan haar vinger.

Fans hebben nu echter ontdekt dat er nog wat opmerkelijks is veranderd ter hoogte van Meghans ringvinger aan haar linkerhand: haar verlovingsring kreeg een upgrade!

De oorspronkelijke gouden band werd vervangen door een pavé ring, oftewel een band bezet met kleine steentjes. De drie grotere diamanten werden behouden.

Links: Meghan Markle in maart 2018; rechts: Markle op Trooping the Colour begin deze maand.

Wanneer de hertogin van Sussex – zoals Meghan officieel heet – haar verlovingsring liet aanpassen, is niet duidelijk. Terwijl ze zwanger was van haar zoon droeg ze ‘m niet (naar alle waarschijnlijkheid vanwege gezwollen vingers).

Wat wel zeker is, is dat de nieuwe look van de ring in kwestie al een feit was vóór de photo call waarbij Meghan samen met prins Harry hun zoon aan de wereld voorstelde (swipe naar rechts voor een close-up).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij hopen in ieder geval dat prins Harry niet te erg op z’n tenen is getrapt door Meghans beslissing om het ontwerp van haar verlovingsring aan te passen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer Meghan: