https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs THIS IS NOT A DRILL: Meghan Markle maakt haar comeback op Instagram

THIS IS NOT A DRILL: Meghan Markle maakt haar comeback op Instagram

Op nog geen 24 uur tijd wist het officiële profiel meer dan 2 miljoen volgers te vergaren!

meghan markle
© PHOTO NEWS

In januari vorig jaar, enkele maanden na haar verloving met prins Harry (34), haalde Meghan Markle (37) zowel haar Twitter-, Facebook- als Instagramaccount offline. Maar sinds gisteren is de voormalige actrice en mama in spe back on the gram. Voor de nieuwste updates over onze favoriete royals moet je bij @SussexRoyal zijn.

Prins Harry en Meghan Markle hebben sinds gisteren hun eigen officiële Instagrampagina, @SussexRoyal. Op het profiel is voorlopig maar één post terug te vinden: een slideshow van tien highlights van het werk dat de 34-jarige hertog en 37-jarige hertogin van Sussex verrichtten.

‘Welkom op onze officiële Instagram’, klinkt het onderaan de post. ‘We kijken ernaar uit om het werk te delen dat ons drijft, de initiatieven die we steunen, belangrijke aankondigingen en de kans om belangrijke kwesties in de kijker te zetten.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voor de profielfoto werd gekozen voor hun logo – een combinatie van hun initialen H en M met een kroontje – op een blauwe achtergrond.

Nog geen 24 uur nadat het profiel werd aangemaakt, wisten Harry en Meghan reeds 2,3 miljoen volgers te verzamelen. Zelf volgen ze enkel de initiatieven die ze steunen zoals Sentebale en andere leden van het Britse hof, onder wie Harry’s jongere nicht prinses Eugenie (29).

William en Harry: going their separate ways

Voorheen deelden de ouders in spe een Instagramaccount met Harry’s broer prins William (36) en diens echtgenote Kate Middleton (37).

Voor updates over de hertog en hertogin van Cambridge en hun kinderen George (5), Charlotte (3) en Louis (bijna 1) moet je @KensingtonRoyal volgen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De lancering van Meghan en Harry’s Instagrampagina komt er nadat het koppel aankondigde hun eigen royal household te zullen starten, gescheiden van William en Kate op Kensington Palace.

Dat betekent dat de Sussexes hun eigen personeel zullen hebben op Buckingham Palace, dat zal rapporteren aan de privésecretaris van Harry’s grootmoeder, koningin Elizabeth (92).

Lees ook: