Home celebs SMELT: prins Harry speelde voor Instagram Husband en fotografeerde intiem portret van...

SMELT: prins Harry speelde voor Instagram Husband en fotografeerde intiem portret van Meghan Markle

De prachtige foto, waarop Meghan trots pronkt met haar babybuikje, werd gisteren door het Britse hof gedeeld op sociale media.

meghan markle
© PHOTO NEWS

Prins Harry (34) en Meghan Markle (37) vertoefden de afgelopen twee weken down-under voor een rondreis doorheen Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Lees: veel speeches, recepties en handjes schudden. Toch vond het koppel tussen de drukte even de tijd voor een wandeling in het bos. En dat leverde een prachtig portret van Meghan op door manlief.

Het Britse hof deelt vaak updates over de hertog en hertogin van Sussex, zoals prins Harry en Meghan Markle officieel door het leven gaan, op sociale media. Maar de jongste post is een specialleke.

De foto in kwestie werd gemaakt op Meghan en Harry’s laatste dag van hun tournee down-under in The Redwoods, een beschermd bos in Rotorua (Nieuw-Zeeland). Tussen alle officiële evenementen door vond het echtpaar afgelopen dinsdag even de tijd om te ontsnappen voor een wandeling.

En omdat Meghan (37) ook maar eens mens is, vroeg ze haar Instagram Husband Harry (34) een foto van haar te maken in de prachtige bossen. Het portret toont Meghan – in Harry’s jas, *smelt* – die trots poseert met haar hand op haar beginnende babybuikje.

Harry: ‘Deze reis heeft ons ontzettend geïnspireerd’

Ook het bijschrift werd door Harry geschreven. ‘Bedankt Nieuw-Zeeland voor de meest prachtige laatste week van onze tournee. Het was een voorrecht om zo veel vriendelijke Kiwi’s te ontmoeten’, aldus de roodharige prins.

Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland, we vertrekken geïnspireerd en met de gedachte dat ieder van ons een verschil kan maken.’

Harry sloot af met een quote van Kate Sheppard, een Nieuw-Zeelandse suffragette en vrouwenrechtenactiviste. Sheppard speelde een belangrijke rol in de invoering van het vrouwenkiesrecht dat in 1893 in Nieuw-Zeeland van kracht ging. ‘De regen die de uitgedroogde grond opfrist, bestaat uit enkele druppels.’

Tijdens hun bezoek aan Nieuw-Zeeland vierde het koppel de 125ste verjaardag van het vrouwenkiesrecht en bracht Meghan een krachtige speech over feminisme. De voormalige actrice wist het publiek meteen voor zich te winnen door iedereen te verwelkomen met ‘Tena kato katoa’, wat ‘Hallo, allemaal’ betekent in het Maori.

Nog meer nieuws over Meghan en Harry down-under: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.