Home celebs ZIEN: Meghan Markle onderbreekt haar zwangerschapsverlof voor Trooping the Colour

ZIEN: Meghan Markle onderbreekt haar zwangerschapsverlof voor Trooping the Colour

Baby Archie zal niet te zien zijn vandaag.

Getty

Meghan Markle is momenteel op zwangerschapsverlof na haar bevalling, maar voor het jaarlijkse evenement Trooping the Colour maakte de vrouw van prins Harry en kersverse mama van baby Archie een uitzondering.

Trooping the Colour is een van de grootste gebeurtenissen voor de royals. Vandaag wordt namelijk de officiële verjaardag van koningin Elizabeth gevierd en dat zal iedereen geweten hebben. Zo staat er onder anderen een militaire parade, een optocht met koetsen en een begroeting van het publiek op het ondertussen al welbekende balkon op de planning.

Vorig jaar was het de eerste keer dat Meghan Markle haar opwachting maakte op het evenement. Ook vandaag zal de hertogin van Sussex niet ontbreken, want ze heeft onverwacht haar zwangerschapverlof onderbroken om aanwezig te kunnen zijn. Haar aanwezigheid werd namelijk pas duidelijk toen ze deze ochtend deelnam aan de optocht. Zo reed ze samen met prins Harry, schoonzus Kate Middleton en Camilla, de hertogin van Cornwall, mee in een koets.

Ondanks haar onverwachte verschijning hadden experts wel een vermoeden dat Meghan haar gezicht zou laten zien. Trooping the Colour is namelijk een van de belangrijkste events van het jaar voor de koninklijke familie. Vorig jaar ontbrak ook Kate Middleton haar zwangerschapverlof om aanwezig te kunnen zijn. Zij was toen zes weken bevallen van prins Louis, die bovendien niet te zien was op het balkon. Ook baby Archie vandaag niet aanwezig zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.