Home celebs CUTE: kersverse papa prins Harry kan niet stoppen met glunderen in eerste...

CUTE: kersverse papa prins Harry kan niet stoppen met glunderen in eerste video-interview over zijn zoon

'Hij is echt to die for. Ik ben helemaal in de wolken!'

Ze hadden op voorhand gezegd hun prille gezinsgeluk in intieme kring te willen vieren, maar prins Harry (34) kon het toch niet laten om zonet een video-interview te geven. De kersverse vader is duidelijk in de wolken met de geboorte van zijn zoon en naar eigen zeggen ‘apetrots’ op zijn echtgenote Meghan Markle (37).

‘t Is gebeurd. Prins Harry (34) en Meghan Markle (37) zijn vanochtend om 5u26 de trots ouders geworden van een zoon. Zijn naam is voorlopig nog een goed bewaard geheim.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoewel de kersverse ouders enkele weken voor de geboorte lieten weten hun prille gezinsgeluk in intieme kring te willen vieren, kon prins Harry het toch niet laten om zonet een video-interview te geven aan ITV News.

‘Ik ben heel blij dat ik mag aankondigen dat Meghan en ik vanochtend ouders zijn geworden van een gezond jongetje‘, begint de roodharige prins het interview.

Hoe vrouwen het doen, ik kan er echt niet bij. Ik ben zo ongelofelijk trots op Meghan.

‘Moeder en baby stellen het goed. Het is de meest geweldige ervaring die ik me kan inbeelden. Hoe vrouwen het doen, ik kan er echt niet bij. Ik ben zo ongelofelijk trots op mijn vrouw.’

‘Ik ben helemaal in de wolken’

Wanneer de journalist naar de naam van de baby vraagt, houdt Harry de lippen stijf op elkaar. ‘We hebben genoeg tijd gehad om erover na te denken’, grapt de prins (Meghan beviel een week later dan gepland).

‘Maar we zien jullie zoals gepland binnen twee dagen zodat iedereen de baby kan zien.’ Het ziet er dus naar uit dat er tóch een photo call georganiseerd zal worden.

‘Elke ouder zal zeggen dat zijn kind geweldig is, maar dit kleine ding is echt to die for. Ik ben helemaal in de wolken’, sloot Harry zijn eerste interview als vader af. *aaaaww*

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: