Home celebs ZIEN: Kate Middleton en prins William feliciteren prins Harry en Meghan Markle...

ZIEN: Kate Middleton en prins William feliciteren prins Harry en Meghan Markle met de komst van hun baby

Zelfs de kersverse oom en tante weten nog niet hoe de kleine spruit heet!

© Getty Images

Voor wie de afgelopen 24 uur onder een steen leefde: gisteren zag het zoontje van prins Harry (34) en Meghan Markle (37) het levenslicht, en dat tot groot jolijt van Harry’s broer prins William (36). De trots oom en zijn echtgenote Kate Middleton (37) wisten met hun vreugde geen blijf tijdens een video-interview in Londen eerder vandaag.

‘We zijn ontzettend blij voor hen’

‘We zijn ontzettend blij’, begon prins William het interview in Greenwich (Londen) eerder deze middag. ‘We kijken ernaar uit om hem te zien.’

Op de vraag of de 36-jarige prins en vader van drie kinderen – George (bijna 6), Charlotte (4) en Louis (1) – enig advies had voor zijn jongere broer, antwoordde William: ‘Advies genoeg! Maar nee, ik wens hem het allerbeste en hoop dat ze van deze tijd kunnen genieten’.

De eerste weken zijn altijd een beetje moeilijk, dus we wensen hen het allerbeste.

Ook Williams echtgenote en kersverse tante Kate Middleton (37) kwam even aan het woord. ‘Het is zo’n bijzondere tijd. Louis en Charlotte zijn net verjaard. Het is zo’n geweldige tijd van het jaar om een kindje te krijgen.

‘Zoals William al zei, kijken we er heel erg naar uit om hem te ontmoeten en zijn naam te weten te komen‘, aldus Kate. ‘De eerste weken zijn altijd een beetje moeilijk als je voor het eerst een kindje krijgt, dus we wensen hen het allerbeste.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kort nadat gisteren het nieuws wereldkundig werd gemaakt dat de voormalige actrice was bevallen, gaf haar echtgenoot – tegen alle verwachtingen in – een korte persconferentie. Daar vertelde prins Harry dat de baby morgen aan de wereld zal worden voorgesteld.

Wij hopen – net zoals Kate en William ongetwijfeld – dat tijdens de photo call ook de naam van de kleine spruit zal worden onthuld.

Lees ook: