Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: deze lipgloss had Kate Middleton op tijdens Wimbledon

AHA: deze lipgloss had Kate Middleton op tijdens Wimbledon

Je shopt hem momenteel aan een voordelige soldenprijs!

Tegenwoordig is Meghan Markle overal het middelpunt van de belangstelling, maar ook van Kate Middleton kunnen we nog heel wat leren. Zeker op vlak van make-up, want de Duchess of Cambridge is een klassieke schoonheid. Gelukkig voor ons heeft Kate alvast het geheim van haar perfect opgemaakte lippen verklapt. Tijdens haar aanwezigheid op Wimbledon kon je namelijk zien welk lipproduct de brunette uit haar tas haalde.

Onlangs was Kate Middleton aanwezig op Wimbledon en werd ze gespot met een lipproduct van Clarins in haar handen. Zo zie je maar dat ook de Duchess of Cambridge de deur niet uitgaat zonder haar favoriete lipgloss. In haar geval gaat het om Instant Light Natural Lip Perfector.

Rose Shimmer

Bij het merk zelf omschrijven ze de formule als een soort van geltextuur die bovendien een heerlijk zoete geur heeft. Verder heeft het product een dubbele werking. Het vezorgt je lippen namelijk zoals een lippenbalsem, maar tegelijkertijd heeft hij een glossy finish, net als een lipgloss. Het ziet ernaar uit dat Kate gespot werd met de kleur ‘Rose Shimmer’, die je lippen meteen ook van een vleugje kleur voorziet. Dankzij de subtiele glans zien je lippen er bovendien een tikkeltje voller uit.

Toen bekend raakte met welk product de brunette in haar handen gespot werd, duurde het niet lang voor Instant Light Natural Lip Perfector van Clarins bijna overal uitverkocht was in het Verenigd Koninkrijk. Bij ons kan je hem daarentegen wél nog shoppen, en dat aan een iets voordeligere soldenprijs.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.