Home FASHION & BEAUTY Beauty Dit is de favoriete BB cream van Khloé Kardashian (en hij kost...

Dit is de favoriete BB cream van Khloé Kardashian (en hij kost nog geen 20 euro)

Deze gaan wij sowieso een keertje proberen!

bb cream
Instagram: khloekardashian

Eerder liet Khloé Kardashian al weten dat ze haar favoriete grote oorringen bij Claire’s shopt, maar ook op vlak van make-up heeft de toekomstige mama een budgettopper in haar stash liggen. Op haar website heeft ze samen met enkele tips and tricks haar betaalbare BB cream bekendgemaakt. Thanks for sharing!

Op haar website legt Khloé Kardashian uit dat ze tijdens warme dagen liever een BB cream gebruikt dan een foundation. Zo kan haar huid beter ademen en is haar make-uproutine ook meteen aangepast aan de zomermaanden.

Nu gebruikt Khloé geen dure BB cream, maar zweert ze bij een betaalbaar exemplaar van Rimmel, namelijk de London BB Cream Matte. En we hebben nog meer goed nieuws, want je kan het product ook bij ons vinden én dat voor nog geen twintig euro.

Waarom is de realityster nu zo’n fan van dit product? ‘Het heeft een hele matte formule mét een extra SPF-factor erin’, aldus Khloé. Last but not least geeft hij ook voldoende dekking, dus het is de perfecte keuze voor zowel zomer als winter. Bedankt voor de tip!

Meer Kardashian:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.