Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Dat geeft sowieso vonken en vuur!

Deze artiest geeft spetterend optreden op het grote verjaardagsfeest van ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De populaire VTM-serie ‘Familie‘ blies op 30 december dertig kaarsjes uit. Dat wordt dit najaar gevierd met een groot verjaardagsfeest! Wie er ook zal bij zijn om een spetterend optreden te geven, is een van de Vlaamse topartiesten van dit moment.

Trouwe fans beleven al dertig jaar elke weekavond lief en leed met Veronique, Jan, Anna en co. Om hen te bedanken voor hun jarenlange trouw wordt een dik verjaardagsfeest gehouden in de Lotto Arena. Dat ging normaal gezien in januari door, maar de coronacrisis stak daar een stokje voor. De festiviteiten staan nu gepland op 17 september.

Vonken en vuur

Wie nog steeds geen ticket heeft, kan misschien overtuigd worden door onderstaand filmpje. Daarin kondigt een van de meest populaire artiesten van dit moment uit ons Belgenlandje aan dat zij, ja het is een zij, er ook zal bijzijn! Én ze zal een performance neerzetten die sowieso vonken zal geven, letterlijk en figuurlijk. Ze schitterde in ‘Liefde voor Muziek’, ze won ‘The Masked Singer’ en ze is niet meer weg te slaan uit de hitparades: Camille!

‘Ik ben heel blij dat ik ben uitgenodigd om enkele liedjes te komen zingen voor de dertigste verjaardag van “Familie”‘, vertelt de zangeres. ‘Mijn familie is voor mij het allerbelangrijkste in de wereld en verjaardagsfeestjes sla ik nooit af. Dus ik hoop jullie dan allemaal te zien in de Lotto Arena! Het dak gaat eraf!’

Camille is trouwens niet de enige die die avond op het podium zal schitteren. Ook de cast waaronder Annie Geeraerts (Anna), Aaron Blommaert (Raven), Sandrine André (Veronique), Jo Hens (Niko) en vele anderen blikken terug op de voorbije dertig jaar met humoristische én ontroerende liveacts. Naast Camille zorgt ook een ander icoon voor een streepje muziek, namelijk Willy Sommers.

Wil je dit feest absoluut niet missen? Je kan nog steeds tickets kopen op 30jaarfamiliefeest.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '