Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© hanson lu via unsplash

Het enige dat je nodig hebt, is iets wat je altijd op zak hebt.

LIFEHACK: dankzij dit handige trucje hoef je nooit meer te sleuren met je boodschappen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je staat aan de supermarkt, maar je hebt geen kleingeld meer voor een winkelkar met als gevolg dat je al die boodschaptassen naar je auto moet sleuren. Met een handig trucje is dat probleem voortaan in een handomdraai opgelost!


Het is je ongetwijfeld al eens – of meerdere keren – overkomen. Je staat aan de supermarkt met een overvol boodschappenlijstje, maar je hebt geen kleingeld mee voor een winkelkar uit te lenen. Je zou het natuurlijk kunnen vragen aan een vriendelijke omstaander, maar je wil niet lopen bedelen voor een eurostuk. Als gevolg moet je dat hele eind van de winkel naar je auto met verschillende boodschaptassen aan je armen sleuren of verschillende keren teruglopen naar de kassa en hopen dat een sloeber ondertussen je inkopen niet meepikte.

Gedaan met hopeloos naar kleingeld te zoeken


Voortaan zijn dat soort scenario’s voorgoed verleden tijd dankzij een supersimpel trucje dat de ronde deed op sociale media. Een Twittergebruiker deelde een lifehack waarvoor wij die bijna alles met onze bankkaart betalen, en hoogstwaarschijnlijk heel wat mensen met ons, heel dankbaar zijn. Je moet niet meer op zoek gaan naar een verloren 1-eurostuk in je portemonnee, handtas of auto. Het enige wat je nodig hebt om die winkelkar los te maken, is je huissleutel!

Het uiteinde van de meeste sleutels is even groot als een 1-euromunt. Je sleutel opent dus niet alleen je voordeur, maar ook de weg naar een aangenamere winkelervaring. In tegenstelling tot kleingeld heb je wel altijd je huissleutel – of die van het tuinhuis, de achterdeur of het reserve-exemplaar van de buren – op zak. Je steekt die gewoon in het gleufje, et voilà.

Op Twitter waren heel wat mensen dolenthousiast, terwijl anderen dan weer bedenkingen hadden bij dit trucje. ‘Hopelijk vergeet je dan je sleutel niet in de winkelkar, anders kom je thuis met je boodschappen en kan je niet eens binnen’, merkte iemand terecht op. Een andere persoon wees op het gevaar van tegen je winkelkar aan te botsen: ‘Ik heb mezelf bijna tweemaal neergestoken.’ Tja, ze hebben geen ongelijk, maar wij vinden het nog steeds een handige hack!

https://twitter.com/leninsgf_/status/1170022915238191109

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '