Home FASHION & BEAUTY Fashion LIFEHACK: zo tover je gewone sokken om tot enkelkousjes

LIFEHACK: zo tover je gewone sokken om tot enkelkousjes

Poepsimpel en zo handig!

© Instagram @asos

Zitten al je korte sokken in de was, maar wil je toch die toffe nieuwe loafers aan? Probeer dan dit handige trucje dat je kousen laat verdwijnen in je schoenen.

Het is tegenwoordig weer helemaal hip om je kousen – en dan het liefst een paar foute witte sportsokken of een paar met een toffe print – hoog op te trekken, tot ergens halverwege je kuiten. Toch zijn er een aantal lage schoenen, zoals loafers of ballerina’s, waarbij we nog steeds liever hebben dat onze kousen niet zichtbaar zijn. Leve de korte enkelkousjes! Maar wat als die nu net allemaal in de was zitten?

Binnenstebuiten over je hiel

Geen zorgen, want webshop Asos komt met een superhandig trucje waarmee je een gewone kous omtovert tot een enkelkousje. Je trekt eerst je kous gewoon aan, trekt ze dan van bovenaan helemaal binnenstebuiten naar voren, en dan trek je ze onder je voet door over je hiel. De uitleg klinkt een beetje ingewikkeld, maar het filmpje hieronder laat zien dat het eigenlijk poepsimpel is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Deze video werd ondertussen al bijna een half miljoen keer bekeken, en mensen van over de hele wereld zijn dolenthousiast over deze nieuwe lifehack. ‘Life changer‘, ‘Dit is magisch!’ en ‘Geniaal’ zijn maar enkele van de positieve commentaren. Anderen zijn er dan weer rotsvast van overtuigd dat je kousen op die manier voortdurend zullen afzakken. Er zit maar één ding op: proberen!

Lees ook: