Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Airbnb

Al hangt er wel een stevig prijskaartje aan vast...

Extravagante villa van ‘The White Lotus’ is te huur via Airbnb

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De HBO Max-serie ‘The White Lotus’ is momenteel talk of the town. Het comedydrama wordt binnenkort zelfs uitgezonden op Play4! En nu is er interessant nieuws voor wie de extravagante levensstijl wel kan smaken. De Italiaanse villa staat te huur via Airbnb. Al moet je er wel wat voor neertellen...

De Amerikaanse topserie ‘The White Lotus’ is een daverend succes. De reeks heeft ondertussen twee seizoenen en won al tien Emmy Awards en twee Golden Globes. Terwijl het eerste seizoen zich afspeelt in een luxeresort op Hawaï, vinden de gebeurtenissen van het tweede seizoen van ‘The White Lotus’ plaats in Italië! Niet zover van onze Belgische deur dus.

Sicilië

En nu blijkt zelfs dat je in de villa waar Daphne (Meghann Fahy) en Harper (Aubrey Plaza) verblijven in de derde aflevering van het tweede seizoen, gewoon zelf kan logeren! Het extravagante pand Villa Tasca staat namelijk te huur via Airbnb.

De luxeaccommodatie in Palermo, Sicilië, Italië dateert uit de zestiende eeuw, is geschikt voor acht gasten, heeft vier slaapkamers en vijf badkamers en is héél extravagant! Al hangt er wel een stevig prijskaartje aan vast... 5.500 euro per nacht om precies te zijn! Gedeeld door acht is dat nog altijd 687,50 euro... Toch maar misschien een ander stekje ergens in de buurt zoeken?

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

1/8

2/8

3/8

4/8

5/8

6/8

7/8

8/8

Bekijk Villa Tasca hier via Airbnb.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '