Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De Amerikaanse komedieserie won al 10 Emmy Awards en 2 Golden Globes.

KIJKTIP: Play4 zendt binnenkort topserie ‘The White Lotus’ uit

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Naast vele binnenlandse topreeksen zoals ‘De Verhulstjes’ en ‘Over De Oceaan’ kan je binnenkort op Play4 ook naar een internationale klepper kijken: ‘The White Lotus’. De komedieserie won al tal van prijzen en zal je gegarandeerd de slappe lach bezorgen.

Er zijn zo van die series die je móet gezien hebben, en ‘The White Lotus’ is daar eentje van. Smaken en meningen verschillen natuurlijk (thank God!), maar als je weet dat de serie maar liefst tien (!) Emmy Awards won vorig jaar én gisterenavond twee Golden Globes binnenrijfde dan kan je wel zeggen dat de afleveringen bij een groot publiek in de smaak vallen.

Hilarische en donkere avonturen

De satirische komediereeks gaat over een aantal superrijken die hun intrek nemen in een paradijselijk luxeresort, genaamd The White Lotus, op Hawaï. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal: sommigen van hen zijn op huwelijksreis, anderen op de vlucht voor hun verleden en nog anderen willen gewoon een deugddoende massage. Het personeel werkt zich te pletter en doet er werkelijk alles aan om de gasten een zalige vakantie te bezorgen. Een moeilijke klus, want de verwende gasten zijn allesbehalve sympathiek.

‘The White Lotus’ wist een steengoede cast te strikken met onder meer Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Theo James en Murray Bartlett. Hun personages raken verwikkeld in hilarische, maar ook donkere avonturen. Al snel, in de eerste minuten, blijkt namelijk dat er een dode viel in het resort.

Je kan ‘The White Lotus’ vanaf 20 januari elke vrijdag om 20u35 als dubbelaflevering zien op Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '