Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Onder meer slaapopwekkend ijs zorgt ervoor dat je er in een mum van tijd in slaap valt.

In dit hotel in New York slaap je beter dan ooit tevoren

Breng jij binnenkort een bezoekje aan the city that never sleeps? Een goede nachtrust is belangrijk, en dat heeft dit New Yorkse hotel maar al te goed begrepen.

‘The Ultimate Sleep Room’, zo heet de speciaal ontworpen kamer in The Gregory Hotel in New York. Naar aanleiding van de Sleep Awareness Week enkele weken geleden, verhuurt het hotel de speciale slaapkamer een tijdlang aan hun gasten.

Door middel van lichttechnologieën die ontwikkeld werden door de NASA, de organisatie die zich buigt over het Amerikaanse ruimtevaartprogramma, zou je de optimale nachtrust bereiken. De speciale verlichting bevordert je slaapcyclus en werd oorspronkelijk uitgevonden om de slaapcyclus van astronauten in stand te houden. Daarnaast slapen gasten op een matras die steeds de optimale temperatuur behoudt. Ze krijgen ook een zwaartekrachtdeken ter beschikking, dat door middel van gewichten de ideale druk op je lichaam uitoefent en je zo een geborgen gevoel geeft.

Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, worden er ook ‘slaapijsjes’ voorzien voor de hotelgasten. Het ijs is vrij van slaapverstorende ingrediënten en bevat mineralen, eiwitbronnen, vezels, suikers, enzymen en aminozuren die de kans op onderbreking van je slaapcyclus verminderen.

Je kan de kamer nog tot 10 april boeken vanaf 199 dollar per nacht. Alle nodige informatie vind je op de website van het hotel.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '