Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Jolien Meremans

Wij kregen zelfs al een exclusieve sneak peek van wat er volgend jaar op de planning staat! ❄️

WAUW: zo magisch ziet Disneyland Parijs er deze winter uit

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Voor een magische en onvergetelijke kerstperiode zit je – op de gezellige woonkamer van je oma na – nergens beter dan in Disneyland Parijs. In de winter wordt het park zoals elk jaar nog dat tikkeltje meer betoverend door de prachtige kerstversiering, duizenden fonkelende lichtjes en winterse praalwagens. Redactrice Jolien dompelde zich vorig weekend onder in de wereld van Mickey Mouse, Olaf en Nemo en kreeg van de kerstman meteen een voorsmaakje van wat we volgend jaar in het park mogen verwachten.


Hoe je het ook draait of keert: Disneyland verveelt nooit. En ook dit jaar slaagt het park er weer in om ons met een beetje feeënstof, zelfs tijdens het koudste seizoen, warm te maken om de deur uit te gaan en de wondere wereld van zijn films te ontdekken. Dat doen ze deze winter vooral met behulp van Elsa, Anna en Olaf, want nu ‘Frozen 2’ op het grote scherm te zien is, is het het ideale moment om het park van een ‘Frozen’-laagje te voorzien.

Sneak peek


Overdag kan je er naar de gloednieuwe ‘Frozen’-musical kijken en ’s avonds worden de personages uit de film tijdens de betoverende avondshow ‘Disney Illuminations‘ met een heleboel vuurwerk op dé hotspot van het park geprojecteerd: het Kasteel van Doornroosje. Ook overdag lijk je je een beetje Elsa te wanen, want je wordt er op elke hoek van Adventureland, Discoveryland, Fantasyland, Frontierland en Mainstreet U.S.A. verrast met kerstboompjes, winterse muzieknoten, schattige mutsen én warme chocolademelk. De échte kerstsfeer moet je wel gaan opzoeken in het Walt Disney Studios Park, want daar staan tussen de attracties een tiental kraampjes met typische kerstspecialiteiten.

Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


Disneyland Parijs – winter


[td_smart_list_end]

De praalwagens zijn er tijdens de ‘Disney Stars on Parade’ ook al voorzien van de nodige kerstballen en -slingers en zelfs de kerstman is er nu al van de partij. Wij kregen van hem meteen al een cadeautje, want hij vertelde ons wat er volgend jaar op de planning van Disneyland Parijs staat: een heuse ‘Frozen Celebration’. Vanaf 11 januari zet het park de kerstversiering aan de kant, maar behouden ze dus wel de ‘Frozen’-sfeer. Tot en met 3 mei vieren ze er de tweede film (en zijn succes?) met een gloednieuwe kledingcollectie, nieuwe koekjes en verschillende meet & greets, en dus ook met warme knuffels van Olaf.

Naast ‘Frozen’ krijgt ook ‘Star Wars’ een eigen feestje: ‘Legends of the Force – A Celebration of Star Wars’. Dat doen ze dan weer om de allerlaatste film van de franchise te vieren: ‘The Rise of Skywalker’. Die film wordt vanaf 18 december in onze cinemazalen gedraaid. ‘Frozen 2’ is vanaf dit weekend op het grote scherm te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '