https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Die Rewind Party waar Spring zal optreden was helaas al op slechts enkele uren uitverkocht, maar Studio 100 bekijkt de mogelijkheid om een extra show te organiseren...

Spring komt naar het Sportpaleis, en dat enkel voor volwassenen

Studio 100 wordt in 2021 25 jaar. Dat wordt uitgebreid gevierd met een Rewind Party waar niemand minder dan Spring na vier jaar nog eens optreedt. Alleen is er ook slecht nieuws: het feestje dat enkel toegankelijk is voor volwassenen, was in slechts enkele uren al uitverkocht… Maar er is hoop!


Wie ouder is dan zestien en zin heeft in een goed feestje waarbij je kan meezingen met lyrics zoals ‘Ik wil leven, ik wil vrij zijn’ (songteksten die na corona trouwens meer dan ooit van toepassing zijn), moet op 4 december 2021 in het Sportpaleis zijn.

Naast een heus festival in Plopsaland voor 16+ers voor de 25ste verjaardag van Studio 100, komt het entertainmentbedrijf nog met een tweede event. Ook daar zijn enkel volwassenen toegelaten, én daar maakt Spring een comeback. Bovenop een concert van de band, zullen verschillende dj’s nostalgische hits draaien.

Studio 100 kondigde het nieuws gisterenavond aan op Instagram met onderstaande post. ‘Omdat niet iedereen naar het uitverkochte KNT festival kan komen, bouwen we gewoon een tweede feestje’, aldus het bijschrift. Jelle ‘Evert’ Cleymans himself bevestigde het ook nog eens aan MNM. ‘Wij spelen opnieuw een concert met Spring!’

Wachtlijst


Alleen hebben we slecht nieuws, want ook de Rewind Party in het Sportpaleis is nu al uitverkocht. Je kan je wel nog inschrijven op de wachtlijst voor als er eventueel nog een tweede editie wordt georganiseerd. Studio 100 bekijkt momenteel de mogelijkheid tot een extra show. Gezien de razendsnelle verkoop van de eerste Rewind Party, hopen we dat dit kan waargemaakt worden, zodat ook andere nostalgische fans nog een ticket kunnen bemachtigen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Studio 100 (@studio100)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten