https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

We zien enkele bekende gezichten!

ZIEN: nieuw programma ‘Dance As One’ maakt jury bekend

Herlinde Matthys

VTM zendt dit najaar een gloednieuw dansprogramma uit. In ‘Dance As One’ zullen dansgroepen uit België en Nederland het tegen elkaar opnemen in spectaculaire battles. De zender maakt nu bekend wie in de jury zal zetelen.


Het nieuwe schooljaar is begonnen, en dat betekent dat er ein-de-lijk weer iets te zien is op televisie. Er gingen al heel wat nieuwe programma’s of seizoenen van start, en dit najaar worden we getrakteerd op nog meer goeds. Zo kijken we al reikhalzend uit naar het dansprogramma ‘Dance As One’, de Belgische variant van de bekende Amerikaanse show ‘Amercia’s Best Dance Crew’.

50.000 euro


Verschillende danscrews uit ons Belgenlandje en Nederland nemen het in spectaculaire battles tegen elkaar op en halen hun allerbeste dansmoves boven. De bedoeling is dat ze hun eigen choreografie bedenken en zo synchroon mogelijk dansen. De winnende groep die al de rest letterlijk naar huis danst, gaat met maar liefst 50.000 euro naar huis. Niels Destadsbader, die de show zal presenteren samen met Nicolette van Dam, toonde in onderstaand filmpje al dat het niveau enorm hoog zal liggen.

Schrijf je in voor Dance as One!

Wow! ? Wat een vette dansmoves, Niels Destadsbader!!! ?? Veel succes met je nieuwe show 'Dance as One'! ??Zit je zelf in een dansgroep en wil je meedoen? Check https://vtm.be/schrijf-jullie-nu-in-voor-dance-as-one ⬅

Posted by VTM on Sunday, April 8, 2018


 

Al twijfelen we er niet aan dat de deelnemers een pak beter zullen kunnen dansen dan Niels. Een perfecte timing is bij ‘Dance As One’, zoals de naam al doet vermoeden, van cruciaal belang en VTM maakt nu bekend wie daarover zal oordelen. De professionele jury bestaat uit drie personen, en daar zit toch wel wat bekend volk tussen.

Jan Kooijman, bekend van ons favoriete dansprogramma aller tijden ‘So You Think You Can Dance’, zal zetelen naast twee andere professionele dansers: Timor Steffens en Laurien De Munck. Timor danste in het verleden al samen met Madonna, Michael Jackson, Whitney Houston en Beyoncé. Laurien deelde het podium op haar beurt met grote sterren zoals onder anderen Maroon 5, David Guetta en Dua Lipa.

De jury heeft alvast lovende woorden over voor elkaar. Benieuwd of ze ook zo mild zullen zijn voor de kandidaten! Bekijk het filmpje hieronder:
Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content