https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle YAY: er komt een nieuw dansprogramma op VTM

YAY: er komt een nieuw dansprogramma op VTM

En je kan je nog steeds inschrijven!

VTM

We hopen nog steeds stiekem dat ‘So You Think You Can Dance’ ooit terugkeert op het kleine scherm. Ondertussen komt VTM wel met een ander gloednieuw dansprogramma ‘Dance as One’ waarin dansgroepen uit België en Nederland het tegen elkaar opnemen in battles.

Wij hingen elke week opnieuw vastgekluisterd aan ons scherm tijdens ‘So You Think You Can Dance’. Onze grote wens was dan ook dat het programma zou terugkeren naar televisie. We hebben nu goed nieuws, want we kunnen binnenkort  opnieuw genieten van de heerlijkste dansmoves en de zotste choreografieën van het grootste danstalent uit België en Nederland.

Battles

Er komt geen nieuw seizoen van ‘SYTYCD’, maar VTM pakt wel uit met een compleet nieuw dansprogramma ‘Dance as One’. Verschillende danscrews uit België en Nederland nemen het hierin tegen elkaar op. De bedoeling is dat ze zo goed mogelijk synchroon bewegen en dat hun timing perfect is, zodat ze de tegenstanders letterlijk naar huis dansen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Spektakel

Het programma is eigenlijk een variant op de bekende en super populaire Amerikaanse dansshow ‘America’s Best Dance Crew’. De crews moeten hun eigen choreografie in elkaar steken en worden beoordeeld door een professionele jury. Spektakel verzekerd! De opnames van het programma starten in september en VTM is nog volop op zoek naar dansgroepen die het beste van zichzelf willen laten zien. Inschrijven kan via de website van VTM.

Prijzenpot

Twijfel je nog om mee te doen? Dit kan de indrukwekkende prijzenpot je misschien wel overtuigen: het winnende team van ‘Dance as One’ gaat immers naar huis met maar liefst 50.000 euro. Ktsching! Schrijf je dus in en begin al maar te oefenen. Voor de registratie moet je een teamfoto en een video uploaden. Succes!

Lees ook: