Home Lifestyle VIDEO: piepjong danskoppel krijgt meteen golden buzzer in ‘Belgium’s Got Talent’

VIDEO: piepjong danskoppel krijgt meteen golden buzzer in ‘Belgium’s Got Talent’

Dit móet je zien.

Piepjong zijn ze: Lone (13) en Nathan (15) die gisteren meteen een golden buzzer kregen voor hun moderne dansvoorstelling in ‘Belgium’s Got Talent’. En de beelden willen je niet onthouden.

Het is al het vijfde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent‘ en dat wordt gevierd met een paar ‘speciallekes’, dat liet het presentatieduo Koen Wauters en Laura Tesoro weten bij het begin van de aflevering. Nog nieuw dit seizoen: ook de presentatoren hebben één golden buzzer om een act rechtstreeks naar de grote studioshows te sturen. Maar die gebruikte het duo deze aflevering nog niet.

Goud en traantjes

De jury (Dan Karaty, An Lemmens, Stan Van Samang en Niels Destadsbader) strooide wel meteen met goud voor de piepjonge danspartners Lone (13) en Nathan (15). Het koppel danst al vijf jaar samen onder de naam Twice en blies gisteren met hun moderne en emotionele dans op Damien Rice’s ‘9 Crimes‘ meteen de jury – én de zaal – omver. En die prachtige prestatie werd uiteraard meteen beloond met een staande ovatie, een golden buzzer en de nodige traantjes bij onze de redactie. ‘Een goede danser maakt je nog geen goede danspartner’, klonk het zelfs bij Karaty. ‘Jullie zijn zo’n goede partners. Jullie gaan zo goed samen. Het is fantastisch dat jullie elkaar gevonden hebben.’

Lees ook: