Home Lifestyle VIDEO: rappende oma maakt korte metten met vooroordelen in ‘Belgium’s Got Talent’

VIDEO: rappende oma maakt korte metten met vooroordelen in ‘Belgium’s Got Talent’

Deze bomma blaast je van je sokken.

Niet alleen in ‘Ireland’s Got Talent‘ hebben ze een oma die je van je sokken blaast, ook in ons eigen land waagt er een dame op leeftijd haar kans bij ‘Belgium’s Got Talent’. Haar naam is MC Lily en ze verrast iedereen met haar beste rapskills.

Vrijdagavond start het vijfde seizoen van ‘Belgium’s Got Talent‘ bij VTM. Het televisieprogramma loste eerder al 2 acts, maar daar komt nu een schepje bovenop. De auditie van de 66-jarige Liliane staat namelijk ook online. De oma maakte een nummer over diversiteit en met deze boodschap wil ze komaf maken met verschillende vooroordelen in de wereld.

Diversiteit

Jurylid Niels Destadsbader verwelkomt MC Lily op het podium, maar zij zet hem meteen op z’n plaats. Yep, met oudere dames valt niet te sollen! ‘Ik ga het hebben over diversiteit, want ik vind dat dat alsmaar belangrijker wordt’, gaat Liliane verder. ‘Mensen hebben te veel vooroordelen. Ik zal eens een voorbeeld geven: ik ben 66 jaar en vele mensen vinden dat raar dat ik dan nog sta te rappen.’

Is er een wet die zegt dat je maar tot een bepaalde leeftijd mag rappen?

Nog voor de komische MC Lily aan haar muziekstuk begint, krijgt ze al een luid applaus. Maar dan mag ze haar skills eindelijk bovenhalen. Of Lily vier ‘ja’s’ krijgt, is voorlopig nog een goed bewaard geheim.

‘Belgium’s Got Talent’ is vanaf 23 februari elke vrijdagavond om 20u40 te zien bij VTM.

Lees ook: