https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle PREVIEW: dit zijn de eerste acts uit ‘Belgium’s Got Talent’

PREVIEW: dit zijn de eerste acts uit ‘Belgium’s Got Talent’

Van een portie spanning en ontspanning gesproken!

Vanaf 23 februari gaan ‘Belgium’s Got Talent’-juryleden An Lemmens, Niels Destadsbader, Dan Karaty en Stan Van Samang op zoek naar een opvolger van Baba Yega. Om onze honger al een klein beetje te stillen, zwierde VTM de eerste twee acts online. Eén ding is zeker: de kandidaten gaan dit jaar tot het uiterste om met de overwinning naar huis te gaan.

Belgium’s Got Talent‘ keert vanaf 23 februari elke vrijdagavond opnieuw naar ons televisiescherm. In het vijfde jubileumseizoen probeert de kersverse lading van kandidaten de jury te overtuigen van hun talent. Na een zoektocht van maar liefst veertien weken komen we te weten wie de opvolger van Baba Yega zal zijn. Maar nu lopen we vooruit op de feiten, want eerst geven de deelnemers het beste van zichzelf tijdens de spannende audities.

Acts met een hoverboard en een BMX

En als we die eerste beelden mogen geloven, lijkt het erop dat de kandidaten de lat dit jaar alweer een stuk hoger hebben gelegd. Wij zitten alvast op het puntje van onze stoel dankzij de mannen van F&B Acrobatics. Wat een spierkracht!

Maar ook de sportievelingen van Get Insane halen halsbrekende toeren uit. Zij stonden in 2013 al eens op het podium van ‘Belgium’s Got Talent’, maar dit jaar gaan ze voluit voor de overwinning. En hoe!

‘Belgium’s Got Talent’ is vanaf 23 februari te volgen bij VTM.

Lees ook: