Home Lifestyle Zingende oma ontroert juryleden van ‘Ireland’s Got Talent’

Zingende oma ontroert juryleden van ‘Ireland’s Got Talent’

Dit moet je zien!

Dames en heren, onthou de naam Evelyn Williams! Deze zingende oma nam deel aan ‘Ireland’s Got Talent’ en stal meteen de harten van iedereen in de zaal, inclusief die van de juryleden.

Evelyn Williams waagde dit jaar haar kans bij ‘Ireland’s Got Talent‘. De zoveelste in de rij, zou je denken. Maar wat als we jullie vertellen dat ze maar liefst 81 is en een stem als een klok heeft? Aha! Nog voor ze op het podium stapte, veroverde ze al de harten van het hele publiek.

Golden buzzer

Evelyn, die weduwe is, heeft zes kleinkinderen en zes achterkleinkinderen, vertelde ze met de nodige trots aan de juryleden. Dus met die supportersploeg zit het alvast snor.

De zingende oma probeerde de jury te overtuigen met haar versie van ‘Send In The Clowns‘, en dat lukte haar al na de eerste noot. Jurylid Michelle Visage was zelfs zo diep onder de indruk dat ze op haar golden buzzer drukte. Tot in de halve finale, oma Evelyn!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: