Home Lifestyle VIDEO: Niels Destadsbader showt dansmoves voor nieuw programma ‘Dance as One’

VIDEO: Niels Destadsbader showt dansmoves voor nieuw programma ‘Dance as One’

En je kan je dansgroep nog steeds inschrijven!

Niels Destadsbader is klaar voor zijn gloednieuwe dansprogramma ‘Dance as One’ op VTM. Dat bewijst de presentator met een dansfilmpje op Facebook. Shake it off, Niels!

Omdat de kijkers van VTM programma’s à la ‘So You Think You Can Dance’ misten, kondigde de zender vorige maand een nieuw dansprogramma aan. In ‘Dance as One‘ nemen verschillende dancecrews uit België en Nederland het binnenkort tegen elkaar op in spectaculaire battles. Daarna beoordeelt een vakkundige jury het danstalent en aan het einde van de race gaat de winnaar naar huis met een prijzenpot van 50.000 euro. Dat is al eens de moeite om je dansbenen boven te halen, toch?

Dansmoves

Niels Destadsbader zal deze nieuwe show presenteren en daarom leerde hij al enkele danspasjes. In een aankondigingsfilmpje op Facebook laat hij die met plezier en de nodige trots zien. Al zorgt de montage ook wel voor verbluffende beelden.

Schrijf je in voor Dance as One!

Wow! ? Wat een vette dansmoves, Niels Destadsbader!!! ?? Veel succes met je nieuwe show 'Dance as One'! ??Zit je zelf in een dansgroep en wil je meedoen? Check https://vtm.be/schrijf-jullie-nu-in-voor-dance-as-one ⬅

Posted by VTM on Sunday, April 8, 2018

Kan jij vlekkeloos synchroon dansen? Zit je in een dansgroep of kan jij een perfecte dancecrew bij elkaar sprokkelen? Wil jij jouw danstalent aan Vlaanderen laten zien? En heb je zin om ervandoor te gaan met 50.000 euro? Schrijf jullie team dan in voor dit nieuwe dansavontuur op de site van VTM.

Opgelet: je groep kan bestaan uit minstens 8 en maximaal 16 dansers. De minimumleeftijd is 16 jaar. Veel succes!

Lees ook: