Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De acteur is momenteel ook al te zien in een documentaire op Netflix.

Zac Efron is binnenkort te zien in de Disneyremake van ‘Three Men and a Baby’

Zac Efron speelt binnenkort mee in de Disneyremake van ‘Three Men and a Baby’. Goed nieuws dus voor wie al sinds ‘High School Musical’ fan is van de acteur. Binnenkort slaan Zac, die nu al te zien is in een documentaire op Netflix, en Disney dus opnieuw de handen in elkaar!


Zac Efron en Disney slaan de handen opnieuw in elkaar. De acteur is binnenkort namelijk te zien in een Disneyremake van de film ‘Three Men and a Baby’. Een releasedatum voor de remake met Zac Efron werd nog niet bekendgemaakt, maar het project zal wel exclusief te zien zijn op Disney+ en dus niet in de cinemazalen. De rest van de cast werd nog niet bekendgemaakt en momenteel wordt er ook nog druk gezocht naar een regisseur. Het script is gelukkig wél al af en werd geschreven door de bij ons onbekende Will Reichel.

Disneyremake met Zac Efron in de hoofdrol


De orginele film kwam uit in 1987 en de hoofdrollen werden hier ingenomen door Tom Selleck, Steve Guttenberg en Ted Danson. Het verhaal gaat als volgt. Wanneer één van de mannen op de dag zijn voordeur opent, ziet hij dat er een baby’tje voor de deur ligt. Nu moet hij leren wat het is om voor de eerste keer papa te zijn, maar hij kan gelukkig wel rekenen op de hulp van zijn vrienden. Wij zijn dan ook alvast erg benieuwd naar de Disneyremake met Zac Efron in de hoofdrol!

zac efron

De film kreeg met ‘Three Men and a Little Lady’ al een vervolg in 1990. Sinds 2010 staat er ook al een derde film op de planning. Deze laatste komt er nu uiteindelijk écht aan, finally!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '