Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En natuurlijk 100.000 euro!

PREVIEW: een confettibom, jeukpoeder en Laura Tesoro in ‘Wie Zoekt Die Wint’

In de nieuwe aflevering van ‘Wie Zoekt Die Wint’ probeert de familie Samyn uit Bissegem ook om in een halfuur 100.000 euro rijker te worden. En dat doen ze met de hulp van niemand minder dan Laura Tesoro! Gelukkig maar want Jens, Anke en Henk zijn weer tot het uiterste gegaan om het geld te verstoppen.

Jens Dendoncker klopt deze week aan bij de familie Samyn uit Bissegem. Samen met zijn geniepige hulpjes Anke Van Os, die we kennen uit het vorige seizoen van ‘De Mol’ en Henk Rijckaert verstoppen ze 100.000 euro in het héle huis. Daar zou de familie Samyn voornamelijk hun belastingen mee betalen én héél veel frietjes mee halen bij de frituur om de hoek.

Het gezin is klaar om hun hele huis om te keren en dat zal nodig zijn, want ‘Wie Zoekt Die Wint’ zou ‘Wie Zoekt Die Wint’ natuurlijk niet zijn als er geen speciallekes tussenzitten!

Rode knoppen en ballonnen

In het hele huis zijn er rode knoppen verstopt. Enkel als alle knoppen op hetzelfde moment ingedrukt worden, kan het gezin al het geld verzamelen. Al lossen die knoppen meer dan alleen geld, er gaat ook een heuse confettibom af als er op hetzelfde moment gedrukt wordt.

Om het de familie Samyn nog wat moeilijker te maken vult Henk ook een ballon met geld. Alleen zit er bij dat geld ook jeukpoeder én hangen de ballonnen boven het bed...

Versterking

Gelukkig wordt het gezin niet volledig aan hun lot overgelaten en krijgen ze versterking van superspeurneus Laura Tesoro. ‘Als mijn vriend zijn sleutels of portefeuille kwijt is, vind ik die áltijd terug. Dat is al goed nieuws, toch?’

Die woorden zijn duidelijk genoeg voor de familie om vol voor Laura te kiezen, die hun team mag versterken bij het zoeken. Of ze alles ook vinden, zie je in de nieuwe aflevering van ‘Wie Zoekt Die Wint’.

‘Wie Zoekt Die Wint’ zie je elke zaterdag om 20u25 bij VTM en bij VTMGO.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '