Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Verder zien we een vuurdoop én een uitdagend spelletje dat misschien wel tot een eerste kus leidt.

PREVIEW: irritaties én vlinders op romantisch weekend in ‘Boer zkt Vrouw’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De boeren en boerin uit ‘Boer zkt Vrouw’ gaan elk op romantisch weekend met hun favoriete kandidaat. Bij sommigen zorgt dit voor vlinders terwijl bij anderen de irritaties de bovenhand nemen.

Boer Jef, Kevin en Stef, en boerin Cathy maakten afgelopen zondag in ‘Boer zkt Vrouw’ hun definitieve keuze. In de aflevering van komende zondag ontdekken ze tijdens een gezellig weekendje onmiddellijk of ze de juiste beslissing namen. Het is namelijk het uitgelezen moment om elkaar one on one écht beter te leren kennen. Bij frambozenboer Kevin en Jana zit de sfeer verder onder nul. Heidi en Elke hadden al voorspeld dat de twee niet zo goed bij elkaar passen en het lijkt erop dat de dames gelijk hebben. De twee zijn nog maar net weg of ze irriteren zich al aan elkaar.

Kevin & Jana

Skinnydippen

Bij Jef en Bente gaat het er veel gemoedelijker aan toe. Zij verblijven op een slaapboot in Kinrooi waar ze voor de allereerste keer met z’n tweetjes sliepen. Tijdens een aperitiefje is het overduidelijk dat er chemie hangt tussen de twee. Bente stelt voor om een uitdagend spelletje ‘Ik heb nog nooit’ te spelen en de twee komen zo wel heel veel over elkaar te weten. Zo had Bente al seks op een openbare plaats en is Jef al gaan skinnydippen. De grote vraag is of dit spelletje leidt tot hun eerste kus?

Eerste kus

Stef en Leen leken naar elkaar toe te groeien, zo viel er al een eerste kus, maar de koeienboer heeft toch zijn twijfels. Hij voelt geen klik met Leen, maar hij durft dat niet goed aan te kaarten bij haar.

Stef & Leen

Fan van datingprogramma’s? Dan is dit misschien ook iets voor jou: PREVIEW: tranen, onzekerheden en discussies in ‘Gestrand op Honeymoon Island’

Cathy en Kenny daarentegen kunnen niet van elkaar blijven. Ze nemen zelfs al een grote stap in hun ‘relatie’, want Kenny neemt de boerin mee naar het trouwfeest van een van zijn beste vrienden. Van een vuurdoop gesproken!

Cathy & Kenny

Je kan de voorlaatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ komende zondag 23 april om 19u55 zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '