Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Ik hoop dat ze het terug kunnen verkopen.'

PREVIEW: opnieuw zware teleurstelling in ‘Blind Gekocht’

De euforie van vorige week toen Anouchka en Mathias te horen kregen dat de experten een huis voor hen gevonden hadden, bleek maar van korte duur. Want wanneer het koppel hun huis dan voor de eerste keer te zien krijgt, zijn ze allesbehalve tevreden. ‘Dit is absoluut niét wat wij willen.’

Het ‘Blind Gekocht’-avontuur liep voor Anouchka (30) en Mathias (36) absoluut niet van een leien dakje. Het koppel stond meteen bekend bij de experten als ‘zij met de waslijst aan eisen’. Dat moesten ze dan ook met veel tegengoesting serieus inkorten. Zo konden de experten zich focussen op de vier belangrijkste criteria. Maar ook dat bleek een helse opdracht.

Hevige discussie

Na maandenlang zoeken zonder resultaat, besloten Bart, Kinga en Jani nog eens goed te gaan praten met het ambitieuze koppel. Al draaide dat gesprek al snel uit op een hevige discussie. Mathias wou écht niet afwijken van zijn belangrijkste punt: de locatie. Maar binnen de gegeven regio stond er amper één huis te koop.

Ook Bart moeide zich in het gesprek: ‘Jullie willen voor 50.000 euro minder een groter en beter huis dan jullie nu hebben, dat is absurd.’

De experten van ‘Blind Gekocht’ wisten Syl en Johan wel te overtuigen van hun nieuwe huis, met tranen van geluk tot gevolg.

Euforie van korte duur

In de preview van vorige week zagen we dat het Kinga dan toch gelukt was om een huis te vinden én te kopen. Tot grote vreugde van Anouchka en Mathias, die de hoop al een beetje hadden opgegeven. Al bleef de hamvraag natuurlijk: bevindt het huis zich in de gewenste regio?

Waar het huis ook ligt, het is nu al overduidelijk dat het koppel er absoluut niet blij mee is. In de nieuwe preview zien we hoe Jani Anouchka en Mathias meeneemt naar hun gloednieuwe huis en hun reactie spreekt boekdelen. ‘Ik snap niet waarom wij zouden weggaan in ons huis, voor dit!’ zegt Anouchka.

Ook Mathias is kwaad: ‘Ik hoop dat ze het terug kunnen verkopen. Dit is compleet niet wat we willen!’ Presentator Jani staat er een beetje bezorgd bij en vraagt of het koppel het wel nog een kans wil geven, maar daar weten ze allebei geen antwoord op.

‘Ik vind het heel erg’, zegt Jani, ‘maar nu kunnen we niet meer terug.’ Natuurlijk is hun reactie een beetje voorbarig, aangezien het huis nog onder handen genomen wordt door Bart!

De volledige aflevering van ‘Blind Gekocht’ zie je donderdag 20 april om 21u op Play4 en op GoPlay.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '