Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Global Road Entertainment/KFD/LD Entertainment

Wat ga jij kijken?

Van de ‘W817’-film tot ‘Clueless’: deze films wil je deze week opnemen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Geen nieuwe of terugkerende tv-programma’s om te tippen deze week, maar wel een tv-gids gevuld met films. Van de ‘W817’-film tot ‘Clueless’: wij selecteerden onze favorieten.

Midnight Sun

De zeventienjarige muzikante Katie lijdt aan een zeldzame ziekte waardoor daglicht dodelijk is voor haar. Alleen ‘s nachts gaat ze naar buiten en speelt ze in het treinstation gitaar. Daar ontmoet ze de knappe atleet Charlie, en gaat er een hele nieuwe wereld voor haar open.

Woensdag 13 april om 20u40 op VTM 3.

© Global Road Entertainment

Clueless

‘Clueless’ is een echte klassieker als het aankomt op chickflicks. Daarin wil de rijke Cher nieuwkomer Tai helpen om populair te worden, maar ze had er niet op gerekend dat gevoelens in de weg van haar plan zouden komen te staan.

Woensdag 13 april om 22u15 op VTM 3.

© Paramount Pictures

Anthropoid

Fans van ‘Peaky Blinders’ willen deze film absoluut niet missen, want acteur Cillian Murphy speelt een van de hoofdrollen. ‘Anthropoid’ is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over Operatie Anthropoid, de WOII-missie om SS-generaal Reinhard Heydrich te vermoorden.

Donderdag 14 april om 20u35 op VTM 4.

© LD Entertainment

Glass

In dit vervolg op ‘Unbreakable’ en ‘Split’ gaat David Dunn op zoek naar Kevin Wendell Crumb, een man met drieëntwintig persoonlijkheden. Wanneer hij hem vindt, komt het tot een gevecht waardoor ze allebei in een instelling belanden. Daar ontmoeten ze het duistere gestalte Price. Hij bezit geheimen die van cruciaal belang zijn voor beide mannen.

Donderdag 14 april om 20u35 op VTM 3.

© Universal Pictures

The Blind Side

Zeker geen recente film, maar van het mooie verhaal van ‘The Blind Side’ kunnen wij blijven genieten. Daarin neemt de rijke Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock) de dakloze Afro-Amerikaanse tiener Michael Oher in huis en heeft hij voor het eerst een warm nest.

Zaterdag 16 april om 19u45 op Play5.

© Warner Bros.

Maleficent

Tegen een Disneyfilm, met Angelina Jolie dan nog, zeggen wij nooit nee! In ‘Maleficent’ zien we een andere kant van het klassieke ‘Doornroosje’-verhaal, namelijk vanuit het standpunt van Maleficent verteld.

Zaterdag 16 april om 20u25 op VTM 3.

© Walt Disney Studios

8eraf

Vol nostalgie kunnen we kijken naar de ‘W817’-film. In ‘8eraf’ is Carlo de CEO van Borfius International en om te vieren dat hij eindelijk van ’t straat is, nodigt hij zijn voormalige kotgenoten uit voor een weekendje in zijn nederige stulpje. Maar waar is Akke en wat is Carlo echt van plan?

Zaterdag 16 april om 21u30 op Eén.

© KFD

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '