Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Met VTM GO+ zal je ook nieuwe programma’s kunnen bingen die pas later bij één van de VTM-zenders te zien zullen zijn.

VTM lanceert VTM GO+: geen reclame, een week vooruit én offline kijken

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Tv-zender VTM breidt z’n digitaal platform VTM GO vandaag uit. Met VTM GO+ kan je VTM GO-content een week vooruit kijken en op voorhand downloaden voor onderweg, en dat allemaal zonder reclame.

VTM GO bestaat intussen vier jaar en heeft z’n start niet gemist. Eén op twee Vlamingen heeft een account op VTM GO en meer dan een half miljoen kijkers vindt wekelijks de weg naar het platform.

Tv-zender VTM meent dan ook dat VTM GO klaar is voor ‘een nieuwe fase als volwaardig streamingplatform’. Enter: VTM GO+!

VTM GO+
© VTM

Geen reclame, vooruit én offline kijken

Met de lancering van VTM GO+ kunnen kijkers vanaf vandaag beslissen om de VTM GO-content reclamevrij te bekijken. Zo zet het platform z’n gebruikers nog meer aan het stuur van hun eigen beleving: kijken waar, wanneer en hoe ze dat zelf willen.

VTM GO+ biedt bovendien niet alleen een reclamevrije beleving, abonnees zullen ook hun favoriete soaps, zoals ‘Familie’ of ‘Lisa’, een week vooruit kunnen kijken. Daarbovenop zijn er nieuwe programma’s te bingen die pas later bij één van de VTM-zenders te zien zullen zijn.

Met VTM GO+ worden gebruikers nog meer aan het stuur gezet van hun eigen beleving: kijken waar, wanneer en hoe ze dat zelf willen.

Verder zet VTM GO+ ook in op gebruiksgemak. De betalende dienst zit ingebed in de gratis beschikbare VTM GO-app, die ook terug te vinden is op de meest populaire smart tv’s en op de meest recente televisie-decoders.

VTM GO+
© VTM

Nog een extraatje voor abonnees van VTM GO+: zij kunnen hun favoriete programma’s voor het eerst downloaden voor onderweg. Dit alles voor € 4,95 per maand of € 3,95 voor wie meteen een jaarabonnement neemt.

VTM GO+ is vanaf vandaag beschikbaar voor € 4,95 per maand (€ 3,95 per maand voor een jaarabonnement) in de VTM GO-app en op alle platformen zoals smartphones, tablets, laptops, smart tv’s, decoders, chromecast en Apple TV. Surf voor meer info naar www.vtmgoplus.be.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '