Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En er zou zelfs sprake zijn van een zesde seizoen!

‘Er komt wellicht een vijfde seizoen van ‘La casa de papel’’

Goed nieuws voor fans van ‘La casa de papel’. Er zou namelijk een vijfde (en zesde?) seizoen van de populaire serie in de maak zijn. Dat schrijven verschillende Spaanse media. En dat terwijl het vierde seizoen nog niet eens uit is!


Momenteel zijn de makers van ‘La casa de papel’ druk bezig aan het vierde seizoen van de populaire reeks. Details zijn voorlopig nog schaars en ook een releasedatum is nog niet bekend. Al gingen er een tijdje verschillende geruchten rond dat de serie begin januari zou terugkeren, maar deze bleken helaas fake te zijn.

Vijfde én zesde seizoen


Hoewel we momenteel dus nog aan het wachten zijn op het vierde seizoen, zou er sowieso nog een vijfde en misschien zelfs een zesde seizoen op de planning staan. Dat melden verschillende Spaanse kranten en ook Formula TV. Netflix zelf heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd.

Ook hier zijn er nog geen details over de verhaallijn, maar er wordt wel geopperd dat de opnames dit keer niet in Spanje zouden plaatsvinden. Deze zouden bovendien al van start gaan in 2020. Last but not least wordt er verwacht dat het verhaal opnieuw in twee delen wordt verdeeld. Wat wil zeggen dat er dus automatisch ook nog een zesde seizoen van ‘La casa de papel’ komt. Alleen maar goed nieuws dus op deze vrijdagmiddag!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '