https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Na vijftien seizoenen maakt Kathleen Shepherd voor het eerst haar opwachting in de serie.

SPANNEND: de vierde zus van Derek ‘McDreamy’ Shepherd duikt straks op in ‘Grey’s Anatomy’

Binnenkort maakt de familie Shepherd weer haar opwachting in ‘Grey’s Anatomy’. Helaas gaat het niet om een reïncarnatie McDreamy, maar om een van zijn zussen. In de voorbije vijftien seizoenen leerden we er al drie kennen, maar na al die jaren krijgen we eindelijk die mysterieuze, vierde zus te zien.


Lang, lang geleden in het eerste seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ heeft Derek Shepherd tegen Meredith Grey verteld dat hij vier zussen heeft. Nancy leerden we kennen in het derde seizoen van de ziekenhuisserie. Zij dook plots op in Seattle om te checken hoe het met haar broer ging.

https://giphy.com/gifs/derek-shepherd-kate-walsh-addison-montgomery-bPQy3GqhbLRU4Amelia
, die nu nog steeds te zien is in de serie, dook op in seizoen zeven. De aanleiding van haar komst had te maken met het feit dat Derek haar niets laten weten had nadat hij was neergeschoten.

https://giphy.com/gifs/open-private-practice-amelia-shepherd-7QHrn7hOo2VSo

Twee seizoenen later, in seizoen negen, leerden we Lizzie Shepherd kennen. Zij doneerde een zenuw om zo de hand van Derek te kunnen redden nadat deze geen gevoel meer had na een vliegtuigcrash.

Zijn vierde en laatste zus was nog nooit te zien in televisiereeks, maar hier komt binnenkort verandering. In het huidige seizoen maakt namelijk Kathleen Shepherd (gespeeld door Amy Acker) haar opwachting.

Waarom Kathleen precies opduikt, is momenteel nog niet geweten. Wel draait de aflevering in kwestie volledig rond haar zus Amelia. Hoogstwaarschijnlijk krijgen we dus een emotioneel weerzien tussen de twee zussen te zien. Haar komst zou bovendien ook voor een confrontatie met Meredith kunnen zorgen. Zij was namelijk niet aanwezig toen hij stierf.

Nog meer ‘Grey’s Anatomy’: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content