Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De originele film kwam 15 (!) jaar geleden uit.

AHA: er komt waarschijnlijk toch een vervolg op ‘White Chicks’

Al jaren wordt er gespeculeerd over een vervolg op ‘White Chicks’ en nu lijkt het eindelijk zover te zijn. Terry Crews, die ook in de originele film meespeelde, heeft nu bevestigd dat er een vervolg komt.


White Chicks’ kwam oorspronkelijk uit in 2004, maar we zijn de film nog lang niet vergeten. Ook voor acteur Terry Crews blijft het een van zijn favoriete projecten. In een recent interview zei hij namelijk dat hij steeds aan zijn conditie is blijven werken voor mocht er ooit een vervolg komen. ‘Ik ben al 15 jaar aan het trainen gewoon voor White Chicks 2’, aldus Terry.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Het lijkt er bovendien op dat de acteur zijn zin krijgt. In hetzelfde interview met Andy Cohen vroeg een fan of er een sequel in zicht is. ‘Ik was in gesprek met Shawn en hij zag het volledig zitten’, aldus Terry Crews. Voorlopig is het nieuws nog niet bevestigd door de makers, maar wij zien een reünie met de twee FB-agenten volledig zitten!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '