Home Lifestyle Film OMG: deze website waarschuwt je als er een hond sterft in de...

OMG: deze website waarschuwt je als er een hond sterft in de film

En dat is niet het enige waarvoor de website ons waarschuwt...

© 'Marley & Me'

Sterft er een slechterik? Niet erg! Gaat jouw favoriete personage dood? Er zijn ergere dingen in het leven! Maar sterft er een hond in de film? Dan kan je het niet laten om een traantje (of een hele waterval) weg te pinken. Gelukkig bestaat er nu een website die ons waarschuwt als er een hond sterft in een film. Wat ons betreft een van de beste uitvindingen ooit.

Je gaat ons echt niet vertellen dat je niet gesnikt hebt toen de labrador Marley uit de film ‘Marley & Me’ stierf, toch? Om in het vervolg beter voorbereid te zijn op huilbuien en een verstopte neus tijdens die barbaarse scènes kan je de film nu opzoeken op de website Does The Dog Die. Die vertelt je namelijk of je een grote voorraad zakdoeken in huis moet halen.

Natuurlijk moet je er dan wel mee kunnen leven dat je de clou van het verhaal al kent, maar voor wie het zelfs bij de dood van Sam in ‘I Am Legend’ niet droog kon houden (lees: guilty) is de website toch een aanrader.

En er is meer, want de website is intussen zo populair geworden dat hij onder andere ook waarschuwt voor films en boeken waarin katten sterven, kinderen mishandeld worden of waarin er gebraakt wordt. Een echte goudmijn voor iedereen die niet van cliffhangers of verrassingen houdt, dus!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.