https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Je kan haar onder andere herkennen van haar rol in de telenovelle ‘Sara’.

AHA: deze actrice maakt binnenkort haar opwachting in ‘Familie’

Nu de huidige verhaallijnen binnen ‘Familie’ bijna allemaal op hun einde lopen, is het tijd voor een nieuwe wind. Daarom hebben ze bij VTM besloten om er een extra personage bij te halen, want binnenkort maakt Veerle Eyckermans haar opwachting in de serie.


Veerle Eyckermans is geen onbekend gezicht in de televisiewereld. Zo werd ze vooral bekend door haar rol als Jessie Cums in de jeugdreeks ‘Postbus X’.Verder speelde de actrice ook mee in ‘Amika’, ‘Kulderzipken’, ‘Code 37’ en in de telenovelle ‘Sara’.

Toch is Veerle een aantal jaar uit de spotlight verdwenen. In februari 2015 werd ze namelijk aangevallen door seriemoordenaar Renaud Hardy. De 56-jarige actrice wist de aanval te overleven, maar ging nadien door een zeer moeilijke periode. Zo trok ze met een deel van de schadevergoeding naar Amerika en was ze later ook getuige in het proces tegen haar aanvaller. ‘Eind 2017 durfde ik eindelijk weer alleen thuis te komen. Maar tijdens dat proces moest ik opnieuw vrienden bellen wanneer ik alleen naar huis reed’, vertelt Veerle in Dag Allemaal.

Ondertussen is Veerle aan de beterhand en heeft ze enkele goede vooruitzichten in petto. In haar interview met Dag Allemaal vertelde ze namelijk dat ze een rolletje in ‘Familie’ te pakken heeft. ‘Het is heel fijn om weer met collega’s te spelen’. Meer informatie over welke rol Veerle speelt of wanneer ze precies te zien zal zijn in de VTM-serie is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content