https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Netflix

Daaruit blijkt dat er een nieuw personage de plaats van Ferry tijdens zijn afwezigheid inneemt.

Dit zijn de eerste beelden uit seizoen 3 van ‘Undercover’

Ysaline Pollet

Het is ondertussen bijna een jaar geleden dat Frank ‘Ferry Bouman’ Lammers de opnames van ‘Undercover 3’ aankondigde. Netflix deelde eindelijk de eerste beelden uit dat nieuwe seizoen en daaruit blijkt dat er een nieuw personage de plaats van Ferry inneemt.


Na een langspeelfilm over drugskoning Ferry en twee seizoenen van ‘Undercover’ komt er ook een derde seizoen met onder anderen Tom Waes en Frank Lammers. Het derde seizoen wordt dit najaar uitgezonden op Eén. Wanneer die nieuwe afleveringen op Netflix zullen staan, is nog niet bekend. Máár Netflix verraste ons wel al met een eerste fragmentje.

Daarin maken we kennis met het gloednieuwe personage Leyla, die gespeeld wordt door de Nederlandse Nazmiye Oral (52). Uit de teaser en de bijhorende caption blijkt dat Leyla de positie van Ferry zal overnemen nu hij in de gevangenis zit. Het is alleszins een harde tante als we het clipje mogen geloven. ‘Ik werk alleen met mensen die ik kan vertrouwen, die eerlijk zijn met mij.’

Volgens RTL Nieuws vormt zij samen met Serkan, gespeeld door de Duitse acteur Murat Seven (41), een Turks echtpaar dat aan het hoofd staat van een andere xtc-bende. Op het einde van het clipje zien we ook Ferry naast Leyla staan. De drugskoning is dus toch weer op vrije voeten. Hoe zal hij omgaan met het feit dat zijn plek is ingenomen in de drugswereld is ingenomen en zal hij wraak nemen op Bob? Het lijkt erop dat dat nog even zal moeten wachten, want Bob en Ferry zullen moeten samenwerken om hun doelen te bereiken, en dat zint beide heren niet…

Turkse undercover


Daarnaast zien we in de teaser dat Bob ‘Tom Waes’ Lemmens erachter komt dat een Turkse undercoveragent teruggevonden is met een kogel door zijn hoofd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content