Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het wordt een heel mooie zomer!

Mark your calendars: ‘Never Have I Ever’ gaat op deze datum terug van start

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

We wisten al dat het tweede seizoen van ‘Never Have I Ever’ in juli naar Netflix zou komen, maar nu weten we ook op welke dag dat exact zal zijn. Mark your calendars! 


Of het deze zomer nu mooi weer wordt of slecht weer, en of je nu naar een festival gaat of niet: juli wordt sowieso top! Er komen enkele nieuwe series naar ons scherm, zoals de ‘Gossip Girl’-reboot en ook enkele van onze favorieten krijgen een nieuw seizoen in de zomermaanden, zoals ‘Outer Banks’.

Trailer


Maar ook het tweede seizoen ‘Never Have I Ever’ wordt deze zomer gelanceerd. Netflix kondigde op Instagram een exacte releasedatum aan. Bij de post schreeef de streamingdienst ‘Same crew. New girl. Still virgins.’ In het bijschrift verklapte de streamingdienst ook dat de trailer volgende week wordt uitgestuurd. Spannend!

Het eerste seizoen van ‘Never Have I Ever‘ eindigde met Devi die toch besloot om haar vaders assen uit te strooien samen met haar moeder. Daarvoor kreeg ze een lift van Ben. Zijn goede daad leidde ertoe dat Devi besefte wat ze aan Ben heeft en daarom kuste ze hem. Dat terwijl Paxton aan Devi’s deur stond en haar aan het bellen was om samen iets te doen…

Voor wie zal Devi kiezen in het tweede seizoen: Paxton of Ben? Uit foto’s die Netflix eerder deelde, blijkt dat ook Devi met die vraag worstelt. We komen het te weten op 15 juli, want dan staat het tweede seizoen op de streamingdienst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Never Have I Ever (@neverhaveiever)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '