Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Daarin wisselen buren 48 uur van huis om één kamer een volledige metamorfose te geven.

Play4 verklapt uitzenddatum van gloednieuw programma ‘Tussen 4 Buren’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De zomervakantie staat gelijk aan een nogal lege tv-agenda. Daar komt heel snel verandering in, want Play4 maakt de uitzenddatum van het gloednieuwe programma ‘Tussen 4 Buren’ bekend en dat is voor héél binnenkort. Aftellen maar!

Wie zegt dat er in de zomer niets op tv is, heeft het goed mis, want binnenkort gaat het gloednieuwe programma ‘Tussen 4 Buren’ van start. Jani Kazaltzis begeleidt enkele buren die elkaar in de bloemetjes of beter gezegd verf willen zetten en daarom twee dagen van huis wisselen om één kamer een zotte transformatie te geven. Dat gaat natuurlijk verder dan een likje verf of een strategisch geplaatste lamp. Denk maar aan gewaagde kleuren en originele decoraties.

Presentator van dienst Jani vertelt je al iets meer over de nieuwe reeks: Jani Kazaltzis presenteert nieuw programma ‘Tussen 4 Buren’

Verbazing alom

Play4 verklapt nu de uitzenddatum en die maakt ons goedgezind: vanaf 14 augustus kan je het programma elke maandag op je kleine scherm zien. Je zal zien hoe de buren in samenwerking met enkele top interieurdesigners bijvoorbeeld een grijze kinderkamer omtoveren tot een kleurrijk speelparadijs of een saaie woonkamer in een gezellige plek waar je helemaal tot rust komt.

Dit zijn de handige Harry’s in het programma: Deze interieurdesigners gaan aan de slag in ‘Tussen 4 Buren’

Jani zijn veelzeggende reactie ‘What the f***’ in de teaser geeft al een kleine indruk van wat we mogen verwachten. Onze mond gaat sowieso verschillende keren openvallen van verbazing!

Ook op deze programma’s zitten we nu al te wachten:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '