Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Een van hen zal je ongetwijfeld herkennen uit een ander huizenprogramma!

Deze interieurdesigners gaan aan de slag in ‘Tussen 4 Buren’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Play4 komt met een nieuw programma ‘Tussen 4 Buren’ met Jani Kazaltzis als presentator van dienst! En ondertussen heeft de zender ook bekendgemaakt welke interieurdesigners zich allemaal helemaal mogen uitleven!

In ‘Tussen 4 Buren’ wisselen beste buren 48 uur van huis om er één kamer te transformeren. En dat doen ze niet alleen! Elke aflevering neem presentator Jani Kazaltzis twee interieurdesigners mee die zich helemaal mogen uitleven met de creatieve concepten die worden voorgesteld. Ondertussen is ook bekend welke ontwerpers allemaal meedoen aan het programma. We stellen ze hieronder met plezier aan je voor!

Daan Alferink

Daan Alferink

Daan Alferink

​De Rotterdamse Daan woont al zo’n zes jaar in Antwerpen. Met zijn eigen bureau geeft hij persoonlijk interieuradvies op maat. En ook op sociale media deelt hij met plezier tips and tricks. ‘Met keuzes die buiten de lijntjes vallen iets geven aan mensen wat ze misschien zelf nooit hadden gedurfd maar stiekem altijd al hadden gewild’, aldus Daan.

Anneke Crauwels

Anneke Crauwels

Anneke Crauwels

De Mechelse Anneke Crauwels is geen onbekende voor fans van huizenprogramma’s. Ze was namelijk ook te zien als experte in ‘Extreme Makeover’. ​Samen met haar team ontwerpt en realiseert de interieurdesigner projecten voor particulieren, bedrijven en horeca. ‘Ik creëer ruimtes met een ziel, een thuis voor iedereen die houdt van het leven en schoonheid’, vertelt Anneke.

Harald Ligtvoet en Wim Soete

Harald Ligtvoet en Wim Soete

Harald Ligtvoet en Wim Soete

​Harald is all-round designer, deco en fashion stylist én docent. Wim is opvoeder, maar ook actief betrokken bij het plannen van modeshows en bedenken van thema’s, decors en kostuums voor feesten. Dit designersduo is niet enkel zot van elkaar, maar ook zot van gewaagde kleurcombinaties. Harald en Wim: ‘Elk interieur verdient wat kleur.’

PS wist je dat Harald vroeger stylist was bij Flair en nu bij ons zusterblad Libelle?

Klaas Van Tilburgh

Klaas Van Tilburgh

Klaas Van Tilburgh

​Klaas Van Tilburgh komt uit Antwerpen, maar woont al tien jaar in Parijs, waar hij ook zijn eigen designstudio heeft, Studio Vantilburgh. ‘Mooi is belangrijk, maar ook subjectief en vergankelijk. Voor mij is een goed ontwerp pas mooi als het bruikbaar en tijdloos is’, aldus Klaas.

Katrien Vanderlinden

Katrien Vanderlinden

Katrien Vanderlinden

​Katrien is tv-regisseur, artdirector, beeldend kunstenaar én de wonderwoman achter Wonderwalls, haar eigen bedrijf waarmee ze in het verleden al vele kale muren transformeerde in gepersonaliseerde kunstwerken en gigantische street art-projecten neerzette. ‘Voor mij is het ontwerp geslaagd wanneer de allereerste indruk van kandidaten die ruimte binnenstappen is: “ja, dit ben ik en hier wil ik zijn”‘, aldus Katrien.

Handy(wo)men

We worden vandaag trouwens niet enkel voorgesteld aan de interieurdesigners! Ook handyman Adriaan Gobert en handywoman Camille Marlier zorgen voor hulp in ‘Tussen 4 Buren’! Van metaalbewerking over schilderen tot het realiseren van de meest onmogelijke ideeën van de designers: zij fixen alles!

‘Tussen 4 Buren’ is binnenkort te zien op Play4 en op GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '