Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zou het kunnen dat het nieuwe seizoen nóg spannender wordt dan het eerste? Het lijkt erop van wel! 

TRAILER: de Pogues komen terug samen in het tweede seizoen van ‘Outer Banks’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het wachten zit er bijna op! Het tweede seizoen van ‘Outer Banks’ komt binnenkort naar Netflix. De streamingdienst deelde eindelijk ook de officiële trailer en die belooft alleen maar veel goeds. Zou het kunnen dat het nieuwe seizoen nóg spannender wordt dan het eerste? Het lijkt erop van wel!


Begin maar al af te tellen, want binnen twee weken is het zover. Vanaf 30 juli kan je het langverwachte tweede seizoen van ‘Outer Banks’ bingewatchen via Netflix. We kregen eerder een teaser en foto’s te zien, maar nu is er ook een officiële trailer de wereld ingestuurd. Die video doet ons vermoeden dat het tweede seizoen nog beter zal worden dan het eerste.

Actie en spanning


In de trailer die boordevol actie en spanning zit, zien we dat John B en Sarah op de vlucht zijn voor de politie in een ander land, dat er een nieuwe speler is in de zoektocht naar het goud, dat de Pogues opnieuw op zoek gaan naar de schat én dat de vijf vrienden de weg naar elkaar terug vinden. Al lijkt die reünie ook voor de nodige gevaren te zorgen. Is dat een gewonde JJ en verdrietige Kiara vanaf minuut 1:36?!

We maken in de trailer ook kennis met twee nieuwe personages: Cleo, gespeeld door Carlacia Grant en Limbrey, gespeeld door Elizabeth Mitchell.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '