Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Steracteur Sterartiest' is vanaf donderdag 2 november te zien op Eén. 

ZIEN: de trailer van ‘Steracteur Sterartiest’ doet je gegarandeerd zweten

Wij hebben niet veel nodig om excited te zijn voor het nieuwe seizoen van ‘Steracteur Sterartiest‘, maar Siegfried De Doncker die letterlijk in vuur en vlam staat, doet ons zo mogelijk nóg harder uitkijken naar donderdag 2 november.


Speciaal voor de trailer van ‘Steracteur Sterartiest‘ kroop Siegfried De Doncker met een glas whiskey in een zwarte leren zetel die letterlijk in vuur en vlam staat.

‘Ik durf zo goed als alles, maar zingen voor heel Vlaanderen? Daar begin zelfs ik van te zweten‘, aldus de knappe Leuvenaar.

Van Flairman tot Ketnetwrapper


De Doncker is van veel markten thuis. Zo werd hij in 2009 uitgeroepen tot Flairman van het jaar, praat hij als wrapper programma’s aan elkaar op Ketnet en kreeg hij vorig jaar zijn eigen rubriek in ‘1000 zonnen‘. Verder is de leraar lichamelijke opvoeding actief als acteur. Niet alleen in videoclips en reclamefilmpjes, maar ook in de Ketnetreeks ‘Helden‘.

Vanaf 2 november neemt hij het op tegen deze negen andere BV’s in ‘Steracteur Sterartiest’. Het muzikale programma wordt gepresenteerd door Peter Van de Veire en Danira Boukhriss. De jury bestaat uit ex-K3’tje Kristel Verbeke, Hollandse rapper Gers Pardoel en de hyperpopulaire Ingeborg.

‘Steracteur Sterartiest’, donderdag 2 november om 20.40u op Eén. 

Nog meer televisienieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '