Home celebs Deze actrice wordt de nieuwe vlam van Roel Vanderstukken in ‘Familie’

Deze actrice wordt de nieuwe vlam van Roel Vanderstukken in ‘Familie’

Ze krijgt twee mannen voor de prijs van één!

Photo News

Benny, het personage van Roel Vanderstukken (40) in ‘Familie’, krijgt een nieuwe vlam. Jits Van Belle (41) speelt de knappe veiligheidsagente Robyn die zijn hoofd op hol doet slaan.

Benny -Roel Vanderstukken- is sinds het vertrek van Liesbeth -Hilde De Baerdemaeker- al een hele tijd single. De receptioniste bij Fashion Jenny heeft een serieuze boon voor hem, maar zij is toch net iets té oud voor Benny. Wanneer Jenny’s dochter Robyn in het bedrijf komt werken als veiligheidsagente trekt ze onmiddellijk de aandacht van Benny.

Humor

‘Robyn is een complexloze vrouw, met veel humor en ballen aan haar lijf’, vertelt VTM over het nieuwe personage. Actrice Jits van Belle zal in de huid van het personage kruipen. We kennen haar onder andere uit de telenovelle ‘Ella’ en de film ‘Wat Mannen Willen’. Ze had gisteren haar eerste draaidag met Govert Deploige. Hij vervangt Roel tijdelijk als Benny, omdat ie nog herstelt van een zware hartoperatie.

Toffe dame

Jits is enthousiast over haar nieuwe rol. ‘Het is een hele toffe dame om te spelen’, zegt ze aan Het Nieuwsblad. ‘Robyn is een doener, dat gaat vonken geven tegenover het personage van Benny dat eerder aan de luie kant is.’ De productie belde haar al op in mei. ‘Ze vonden dat deze rol op mijn lijf geschreven is’, aldus Jits.

Opgelucht

Jits was zich al een tijdje aan het inwerken in de rol samen met Roel. Het was ook voor haar een grote schok toen hij plots wegviel. ‘Roel en ik kennen elkaar nog van bij ‘Ella”, vertelt Jits aan Het Nieuwsblad. ‘We waren zo blij dat we terug konden samenspelen. Ik ben opgelucht dat de operatie goed verliep en dat hij vlot revalideert.’ Mooie vooruitzichten dus voor Roel als ie terugkomt op de set.

Verslaafd

In tussentijd moet ze het doen met Govert, ook geen onbekende voor Jits. ‘Wij kennen elkaar uit onze studententijd‘, lacht de actrice in Het Nieuwsblad. ‘We hebben samen nog vaak op café gezeten in Gent. Ik mag spelen met Govert én Roel, mijn geluk kan niet meer op.’ Haar echte man is trouwens een ‘Familie’-fan. ‘We zijn vaste kijkers, ook mijn man is sinds kort helemaal verslaafd aan de serie.’

De vraag die veel kijkers ongetwijfeld wekenlang in de ban zal houden is of Benny en Robyn een koppel zullen vormen. Fingers crossed!

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.