Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

Gert Verhulst en James Cooke wisselen van plaats, en dat mag je heel letterlijk nemen!

Trailer nieuw seizoen ‘Gert Late Night’ geeft ons ‘Freaky Friday’-vibes

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Gert Verhulst en James Cooke kondigen het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ aan met een hilarisch filmpje dat ons doet denken aan de knotsgekke film ‘Freaky Friday’.


De zomervakantie loopt op z’n einde, maar dat is niet enkel slecht nieuws. Vanaf 31 augustus begint immers ook het achtste seizoen van ‘Gert Late Night’. Gert Verhulst en James Cooke halen keer op keer alles uit de kast om een grappige trailer voor het nieuwe seizoen in elkaar te steken, en deze keer overtreffen ze zichzelf. Ze haalden de mosterd bij de grappige film ‘Freaky Friday’ waarin een tienerdochter en mama in elkaars lichaam wakker worden nadat dochterlief een wens deed. In dit geval wisselen de twee presentatoren van plaats, en kruipt James voor een dag letterlijk in de huid van Gert en omgekeerd.

Hippe coupe en tattoo


James die altijd al droomde van een paar nulletjes meer op zijn bankrekening vindt dit uiteraard heerlijk, terwijl Gert niet kan wachten om terug de touwtjes in handen te hebben. James beslist ook meteen om zichzelf, of beter gezegd Gert, een nieuwe look aan te meten, een hippe Samson te adopteren als compagnon én zelfs een tattoo te laten zetten met een bijzonder diepe betekenis...


 

Blankenberge


Voor het achtste seizoen meert de Evanna aan in Blankenberge. Drie weken lang zullen Gert en James daar tal van bekende en onbekende gasten ontvangen. Daarna keert de boot terug naar haar thuishaven aan het MAS in Antwerpen. Het was nog niet duidelijk of dit seizoen hetzelfde format zou krijgen als het zevende seizoen dat opgenomen werd te midden van de pandemie en dus volledig coronaproof was. Maar het ziet er naar uit dat ze toch grotendeels terugkeren naar hun oorspronkelijke routines. Zo keert Annie terug om de presentatoren en hun gasten te voorzien van allerlei lekkers en zullen Gert en James elke ochtend samen aan de ontbijttafel schuiven met een centrale daggast. Onder meer Erik Van LooyJulie VermeireConner RousseauWilly SommersLotte VanwezemaelBelle PérezJani KazaltzisBarbara SarafianElla Leyers en Marc Van Ranst stappen aan boord. Zij blijven echter niet slapen en keren bij de avondklok terug huiswaarts.

Het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ kan je vanaf maandag 31  augustus elke weekdag van maandag tot en met donderdag bekijken op VIER.

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '