Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paramount+

Zelfs Freddies moeder Marissa en Nevel Papperman zijn terug, en ze lijken nog geen haar veranderd te zijn.

TRAILER: de reboot van ‘iCarly’ lijkt het originele concept te behouden

Ysaline Pollet

De ‘iCarly’-reboot komt steeds dichterbij. Hoewel we nog niet weten of die ook meteen in ons land te zien zal zijn, hopen we hoe meer we erover ontdekken, dat we ‘m snel zullen kunnen bekijken. Zeker nu Paramount+ de officiële trailer heeft gelost.


Na de ‘Friends’-reünie hebben we nog iets om naar uit te kijken. Dankzij de ‘iCarly’-reboot van Paramount+ krijgen we dertien gloednieuwe afleveringen van een van onze favoriete jeugdseries. Het verhaal zal zich afspelen tien jaar nadat de serie eindigde en volgt Carly Shay, de originele influencer, en haar vrienden die zich als twintigers door het leven van werk, liefde en familie navigeren.

De ‘iCarly’-reboot is binnenkort te zien op Paramount+, een streamingdienst die eind maart in een aantal Europese landen werd gelanceerd, maar die (voorlopig) nog niet in België beschikbaar is. Wanneer en waar wij de reboot zullen kunnen bekijken, is dus nog niet duidelijk.

Maar de officiële trailer die gisteren de wereld werd ingestuurd doet ons nog meer hopen dat we héél snel Carly, Freddie en Spencer terugzien. En wie vreesde dat ‘iCarly’ helemaal verpest zal worden, kunnen we dankzij de trailer al een beetje geruststellen, want het lijkt erop dat de reboot het originele concept behoudt.

Nieuwe ‘iCarly’


‘Welkom bij het nieuwe “iCarly”‘, horen we Miranda Cosgrove’s personage in de trailer zeggen, terwijl Nathan Kress’ personage haar filmt. Spencer belandt weer in het kinderbed om vervolgens besmeurd te worden. Ook Freddie’s bemoeizuchtige en overbezorgde moeder Marissa is weer van de partij en ze is nog geen haar veranderd. We zien ook Nevel Papperman terug en hij is nog even bizar als vroeger.

In de trailer maken ook kennis met de twee nieuwe personages Harper en Millicent. En het lijkt erop dat Harper een waardige vervanger zal vormen voor Carly’s best friend Sam, die helaas niet meespeelt. Het nieuwe ‘iCarly’ is vanaf 17 juni te zien op Paramount+.

https://www.youtube.com/watch?v=RtMhx4BCp_0&t=91s

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '