Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© photo news

We zien alle harde klappen - letterlijk én figuurlijk - die Jesse Pinkman gedurende 5 seizoenen te verduren kreeg.

Netflix doet ons nog meer verlangen naar ‘Breaking Bad’-film met nieuwe trailer

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

‘El Camino: A Breaking Bad Movie’, een film over de gelijknamige topserie, verschijnt op 11 oktober op Netflix. Om ons geduld te belonen, gooide de streamingdienst een nieuwe trailer online. De video is een korte samenvatting van alle tegenslagen die hoofdrolspeler Jesse Pinkman gedurende vijf seizoenen te verduren kreeg.


Aan alle mooie liedjes komt een einde. Zo ook aan de topserie ‘Breaking Bad’ die in 2013 stopte na vijf seizoenen. Het verhaal over de scheikundeleraar Walter White die terminaal ziek is en de financiële toekomst van zijn gezin wil veiligstellen door samen met ex-leerling Jesse Pinkman drugs te maken en verkopen, was een gigantisch groot succes. Gelukkig moeten we dit hoofdstuk nog niet volledig afsluiten, want Netflix kondigde eerder al aan dat het een film maakt over de reeks.

Tragische gebeurtenissen


‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ gaat over Jessie, gespeeld door Aaron Paul, die in de nasleep van zijn ontsnapping uit de gevangenis zijn verleden onder ogen moet zien om zijn toekomst te kunnen uitbouwen. De film verschijnt op 11 oktober op Netflix. We moeten dus nog exact een maandje wachten. Om ons geduld te belonen, of nog meer op de proef te stellen, lanceerde de streamingdienst een nieuwe trailer.

In de video krijgen we een korte samenvatting van het leven van Jesse, een van de hoofdrolspelers. We zien welke harde klappen, letterlijk én figuurlijk, hij gedurende die vijf jaar te verduren kreeg. Voor wie de serie nog niet zag, best niet verder lezen of kijken, want spoiler alert! We zien namelijk hoe Jesse verschillende van zijn geliefden verloor.

Deze tragische gebeurtenissen moet hij de rest van zijn leven meedragen, en de grote vraag is: hoe zal de crimineel daarmee omgaan? Nog dertig keer slapen, en je hebt alle antwoorden!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '