https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © netflix & photo news

Het langverwachte vervolg op de populaire en bekroonde serie.

HIER IS HIJ DAN: de officiële trailer van de ‘Breaking Bad’-film ‘El Camino’

Herlinde Matthys

Na een veelbelovende teaser en een soort samenvattend filmpje van alle tegenslagen uit Jesse Pinkmans leven, lost Netflix eindelijk de officiële trailer van ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’.


Er wordt geen woord gezegd in de trailer, behalve op het einde het zinnetje: ‘Are you ready? Yeah!‘. En of we er klaar voor zijn! We wachten er al een hele poos op en eindelijk is hij er: de officiële trailer van ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’. De film is, zoals de titel al doet vermoeden, het vervolg op de immens populaire én bekroonde serie ‘Breaking Bad’.

Leven terug op orde krijgen


De reeks gaat over scheikundeleraar Walter White die terminaal ziek is en een radicale beslissing neemt om zijn behandelingen te betalen en de financiële toekomst van zijn gezin veilig te stellen. Hij maakt én verkoopt drugs, samen met een van zijn ex-leerlingen Jesse Pinkman. In 2013 trokken de makers, na vijf seizoenen, de stekker uit de serie. Wie zich al die jaren afvroeg hoe het nog zou gaan met Jesse, krijgt binnenkort dankzij ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ alle antwoorden.

We kregen al een veelbelovende teaser en een samenvattend filmpje te zien waarin alle tegenslagen uit Jesse Pinkmans leven werden opgelijst. Maar echt wijzer werden we daar niet van. Ook de nieuwe trailer laat veel aan de verbeelding over. Zeker is dat Jesse – met een fris geschoren kopje – moeite heeft om zijn leven op orde te krijgen na zijn ontsnapping uit de gevangenis. Gelukkig krijgt hij hulp van twee oude bekenden: Skinny Pete (Charles Baker) en Badger (Matt Jones).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

We zijn trouwens duidelijk niet de enigen die uitkijken naar deze film, want de trailer werd op amper één dag tijd al meer dan zeven miljoen keer bekeken. Nog twee weekjes geduld uitoefenen, want de film verschijnt op 11 oktober op Netflix. Het aftellen kan beginnen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content