Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebookpagina HLN.be

'Temptation' Tim kan duidelijk niet lachen met de dingen die ex-bijna-vrouwlief Deborah vandaag over hem vertelt in Dag Allemaal.

Timtation mengt zich in commentsectie op Facebook: ‘Ik ben meer dan content dak van u vanaf ben’

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Er bestaan van die kapoenen die maar kemels blíjven schieten. En meer dan eens blijken diezelfde kapoenen deel te nemen aan ‘Temptation Island’. Timtation kon het niet laten om na zijn prachtige tatoeage van vorige week, zich nu te mengen in de commentsectie van HLN.


‘Temptation Island’-pagadder Tim had op het moment dat hij zijn ‘Timtation Island’-tatoeage liet zetten nog lang zijn dieptepunt niet bereikt. Dat bewijst hij door zijn ex Deborah stevig zwart te maken in de commentsectie van HLN.be. Houd je vast aan de takken van de bomen voor een dramaatje van formaat.

Deborah over Tim in Dag Allemaal


‘Soms was hij poeslief en de andere dag brak hij me tot op de grond af. Enkele dagen nadien was hij dan weer plots poeslief, maar zijn ommekeer was steeds van korte duur. Op een dag kwam ik thuis van mijn werk en alles was weg: de ijskast, onze wasmachine, de droogkast, onze hond die ik nota bene van hem cadeau gekregen had…’ Deborah Leemans laat zich vandaag grenzeloos uit over haar ‘Timtation’ in een interview met Dag Allemaal. En daar kan Tim duidelijk niet mee lachen…

Elke persoon met een béétje bekendheid weet dat het niet verstandig is om in het openbaar te reageren op negatieve commentaren. Tim lapt dé gouden regel die elk mediafiguur kent, koppig aan zijn laars. Hij mengt zich in de commentsectie op de Facebookpagina van HLN.be… En laat dat net dé ontmoetingsplek van de top van de snuggerste critici zijn.

Hier gaan we dan…


En toen liet Tim zich helemaal gaan.

Deze eerste comment lokte – hoe kon het ook anders – heel wat reactie uit van het HLN-publiek. Tim wordt uitgemaakt voor rotte vis en maakt daarop ‘zijn’ Deborah ook maar lekker uit, voor ‘2 grote leugen’ dan nog… In zijn razernij spreekt hij de critici bovendien persoonlijk aan. Hun namen hebben we uit beleefdheid geblurred.

 

Blijkbaar is het voor Tim ook belangrijk dat zijn verworven hoederecht over de hond voor alle roepers onder het HLN-publiek helder is.

We zijn benieuwd welke lijken er nog uit de kast zullen vallen. Tim heeft ondertussen al een tijdje niet meer gereageerd, maar ga gerust zelf een kijkje nemen op de Facebookpagina van HLN.be om up-to-date te blijven van al dit moois. Allen daarheen!

 

Meer ‘Temptation’? Hierzo!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '