Home Lifestyle Televisie ‘Temptation’ Deborah: ‘Onlangs kreeg ik plots een aantal berichten van Mike uit...

‘Temptation’ Deborah: ‘Onlangs kreeg ik plots een aantal berichten van Mike uit ‘Blind Getrouwd’

Deborah staat na haar deelname aan 'Temptation Island' weer sterk in haar schoenen: 'Kerels à la Tim, die doorprik ik vandaag meteen.’

Deborah

Deborah viel tijdens ‘Temptation Island’ van haar roze wolk. Haar relatie met Tim bleek niet zo sterk als ze had gedacht, want na slechts enkele dagen in het resort werd haar vriend halsoverkop verliefd op verleidster Cherish. Ze kreeg het dan ook zwaar te verduren, maar nu is ze sterker dan ooit. ‘Hij is compleet verleden tijd voor mij’, vertelt ze in een interview met Dag Allemaal.

‘Ik haat hem zo hard’, schreeuwde Deborah toen ze de beelden van haar ontrouwe Tim zag. Het koppel kwam naar ‘Temptation Island’ met trouwplannen, maar de ultieme relatietest verliep voor dit duo niet zoals gepland. Tim werd verliefd op Cherish en Deborah zat in zak en as.

Good riddance

Ondertussen heeft Deborah verwerkt wat er op het eiland gebeurd is en staat ze opnieuw sterk in haar schoenen. ‘Dagelijks spreken mensen mij aan over het programma. Gelukkig wel in de positieve zin. Mensen spreken mij moed in door te zeggen dat ik beter af ben zonder hem’, aldus Deborah in een interview met Dag Allemaal.

Over Tim zijn gedrag kan niet hetzelfde worden gezegd en zeker niet nadat hij vorige week een tattoo als aandenken aan ‘Temptation Island’ liet zetten, inclusief een verwijzing naar zijn ultieme verleiding Cherish. ‘Ik snap dat niet. Hoe dom kan je zijn? En hoe respectloos is dat niet naar mij toe?’ En ook de vraag of Deborah nog contact met hem heeft, is ze klaar en duidelijk: ‘Laat het uit’ Die jongen is compleet verleden tijd voor mij’.

Spijt komt altijd te laat

Eenmaal terug in België is Deborah opnieuw begonnen, maar kort na de opnames kreeg ze plots een berichtje van Tim. ‘Hij zei dat hij spijt had en dat hij onze relatie nog een kans wou geven, maar daar ben ik natuurlijk niet op ingegaan’. Verder vertelt ze dat ze – ondanks het pijnlijke einde – nu wel weet wat ze waard is en dat ze eindelijk de twee gezichten van Tim kent.

‘Soms was hij poeslief en de andere dag brak hij me tot op de grond af’, gaat Deborah verder. Tim wist namelijk alles van haar en die informatie misbruikte hij wanneer ze ruzie hadden. Enkele nadien was hij dan weer plots poeslief, maar zijn ommekeer was steeds van korte duur. ‘Op een dag kwam ik thuis van mijn werk en alles was weg: de ijskast, onze wasmachine, de droogkast, onze hond die ik nota bene van hem cadeau gekregen had…’.

Aan de beterhand

Op ‘Temptation Island’ kreeg Deborah het zwaar te verduren en ook na de opnames had ze tijd nog tijd nodig om alles te verwerken. De beelden opnieuw zien op televisie is dan ook niet gemakkelijk voor haar, maar gelukkig komt ze er dankzij de steun van haar vrienden en familie weer sterker uit. Na het programma heeft ze wel nog een keer afgesproken met de moeder van Tim. ‘Ik wilde haar doen inzien wat voor iemand haar zoon eigenlijk is. Ze draagt hem namelijk op handen.’

Ook verleider Gino hoort Deborah nog steeds. Ze is hem dan ook ontzettend dankbaar voor alle steun, maar om verliefd te worden was het toen nog veel te vroeg. ‘Elke week heb ik nog wel een huilmomentje’, geeft ze eerlijk toe. Ook gaat ze soms naar een psycholoog. Volgens Deborah heeft dit geholpen om alles te verwerken en geloof ze dankzij die gesprekken ook weer in zichzelf. ‘Nu kan ik met trots zeggen dat ik sterker in mijn schoenen sta dan voor ik naar Thailand vertrok. Kerels à la Tim, die doorprik ik vandaag meteen.’

Niet klaar voor een nieuwe relatie

Hoewel Deborah zich ondertussen al een stuk beter voelt, is het nog te vroeg voor een nieuwe relatie. ‘Al kreeg ik onlangs wel een aantal berichten van Mike uit ‘Blind Getrouwd’, vertelt Deborah al lachend in haar gesprek met Dag Allemaal. Op sociale media werd er gezegd dat hij beter met haar zou trouwen in plaats van met Marjolein. Volgens de brunette is Mike een grote fan van ‘Temptation Island’ en vond hij die suggesties wel grappig. ‘We hebben enkele berichten over en weer gestuurd en hij wilde nog wel samen op de foto gaan, maar ik had eventjes genoeg van alle aandacht. Voor mij geen realityprogramma’s meer’.

Meer ‘Temptation Island’? Hierzo!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.